BİÇER MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

MHP Afyonkarisar milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Biçer yaptığı açıklamada:

 

                1959 yılı Afyonkarahisar Emirdağ doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Öğrenimimi Emirdağ'da tamamladım. 1977 yılında Afyon Mali Bilimler Fakültesini kazanarak 1981 yılında mezun oldum. Aynı zamanda 1978 yılında Afyon Göğüs Hastalıkları Hastanesinde sayman olarak memuriyet hayatıma başladım. 1984 yılına kadar memuriyet görevimi devam ettirdim ve askerlik dönüşünde memuriyetten istifa ederek ticarete atıldım. Halen ticaretle uğraşmaktayım.  Evli ve 2 çocuk babasıyım.

 

                Kıymetli dostlarım, vatanımızın içinde bulunduğu kaos ve karmaşık ortamda vatanımıza hizmeti bir borç bilerek milletvekilliği için aday olmaya karar verdim. Belirttiğim gibi devletimiz için vatanımız ve milletimiz için bu kutlu yola başkoydum. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü içi ne gerekirse yapmaya hazır olarak bu kutlu yola çıktım.

 

                 Ben ve arkadaşlarım Afyonkarahisar'ımızı marka şehir olup çekim merkezi haline gelmesi için ciddi mesailer harcayarak projeler ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Nasip olursa ilerleyen zamanlarda tek tek açıklayacağız ve nasip olurda milletvekili seçilip  Millet Meclisi'ne gitmem halinde doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz memleketimize vefa borcumuzu ödemek için elimizden gelen herşeyi yapacak ve vatandaşımızın dertlerine tek tek çözüm bulacağız. Biz inanıyoruz ki baki kalan bu gökkubbede hoş bir seda bırakacağız.

 

                 Tek derdimizin hizmet olduğu bu yarışımızda kimseyi kırmadan, birlik ve beraberlik içinde bütün dostlarımızla hep birlikte yürüyeceğimizden, 1999 yılındaki ruhu geri getireceğimizden hiçbir şüphem yoktur.  Biz dün olduğu gibi bugünde herkesi kucaklayarak , herkesin gönlüne gireceğiz . Vatandaşlarımıza Milliyetçi Hareket'in bu ülkenin şah damarı,  kalbi, en önemli yapı taşı olduğunu, Cumhuriyet'in devamı için Milliyetçi Hareket'in iktidar olması gerektiğini ve iktidar olması  halinde yapacaklarını tek tek anlatacağız.  Biz Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak ülkemizi şahlandırmak, milletimizin vatandaşımızın yüzünü güldürmek için gecemizi gündüzümüze katacağız.  Çünkü mevzu bahis vatan olduğu zaman geriye kalanın sadece tefferruat olduğunu bizler iyi biliyoruz. Bu düstur ile bu kutlu yola çıkıyoruz.

 

                Milliyetçi Hareket gözlerini ufkun ötesinde, sonsuzluğa dikmiştir. Milliyetçi Hareket bütün vatandaşlarımızla bir olmak için, bütün vatandaşlarımızı kucaklamak için bütün çiftçinin, esnafın, memurun, işçinin, sanayicinin, öğrencinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan her ferdin umutsuzluğunun sisini dağıtmak için çabalamaktadır ve bu yolda Milliyetçi Hareket kararlı ve inançlıdır.

               

                Kıymetli vakitlerinizden ayırıp, beni dinlediğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim yolumuzu açık ve aydın etsin. Birliğimiz daim olsun.  Ne Mutlu Türk'üm Diyene ....

                                                                                                             

                                                                                                                 Ahmet BİÇER

                                                                              Afyonkarahisar MHP Milletvekili Aday Adayı

                

Editör: Haber Merkezi