Beşer, ABD Ekonomi Müşteşarı Mandel İle Görüştü
TOSYÖV Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ABD Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müşteşarı Larry Mandel ile görüştü
ABD Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müşteşarı Larry Mandel tarafından Büyükelçilikte görevli Enerji Başdanışmanı Defne Sadıklar Arslan için veda töreni düzenlendi. Törene TOSYÖV Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer'de katıldı.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği'nde görevli Enerji Başdanışmanı Defne Sadıklar Arslan'ın emekli olması nedeniyle ABD Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müşteşarı Larry Mandel tarafından Arslan için veda töreni düzenlendi.
Mandel'in Ankara'daki konutunda düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.
ABD'nin ABD Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müşteşarları Larry Mandel ve jim Turner ile davette biraraya gelen Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, iki ülke arasındaki ekonomik gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.
Müşteşar Turner'ın Afyonkarahisar'a yapmış olduğu ziyaret sonrasındaki izlenimlerini kendisine aktardığını ifade eden Beşer, "Davette Sayın Müşteşar ile Afyonkarahisar ziyaret hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi Afyonkarahisar'a hayran kaldığını ve ilk fırsatta tekrar geleceğini ifade etti." dedi.
TOSYÖV Başkan Yardımcısı ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer ADB Ankara Büyükelçiliği Enerji Başdanışmanı görevinden emekliye ayrılan Defne Sadıklar Arslan'a TOSYÖV adına plaket takdim etti.
Editör: Haber Merkezi