BELEDİYE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMUYOR

Afyonkarahisar Belediyesi, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya’yı unutmadı.  Düzenlenen programda dualar, Şehit Er Çankaya için yapıldı.
 
     Afyonkarahisar Belediyesi, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Tayfur Çankaya'nın ruhuna ithafen baba evinde mevlid-i şerif programıyla düzenlendi.
 
MEVLİD-İ ŞERİFLERE KATIM YOĞUN OLDU
 
Sultandağı İlçesi Doğancık Köyü’nde düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turgay Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit Babası Ömer Çankaya Şehit Annesi Şerife Çankaya, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Mevlid-i şerifin okunduğu ve duaların edildiği programda kısa bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şehit Babası Ömer Çankaya ve aile fertleri de Başkan Çoban ve eşine duyarlılıklarından dolayı şükran dileklerini iletti.       
 
BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA
 
   Başkan Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlüt programlarını yaptık. En az bin kişinin katıldığı bu programlarda bize destek veren ve yanımızda olan Valimiz Aziz Yıldırım’a, Belediye Başkanımıza, İkmal ve Garnizon Komutanımıza, Jandarma Komutanımıza ve tüm katılımcılarımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Yemek ikramının da olduğu program okunan Yasin-i Şerif ve hatim duasının ardından sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi