MİLLETVEKİLİ ADAYI BEDER, “SEÇİM BEYANNAMEMİZİ VATANDAŞLARIMIZA ANLATACAĞIZ”

 

Ankara’da Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla açıklanan seçim beyannamesi ve Yeni Türkiye Sözleşmesinin ülkenin önünü açmaya devam edeceğini ifade eden AK Parti Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, “Başbakanımızın okuduğu 100 maddelik Yeni Türkiye Sözleşmesini büyük coşkuyla dinledik. Seçim çalışmalarımızda özelliklede sahada tüm vatandaşlarımıza 350 sayfalık beyannamemizi anlatacağız” dedi.

 

Ankara Arena Spor Salonun da Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun milletvekili aday tanıtım töreninde Yeni Türkiye’nin 9 yıllık hedeflerini anlattığını dile getiren Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, Yeni Türkiye Sözleşmesinin AK Parti’nin önümüzdeki 9 yıllık hedeflerini ortaya koyduğunu söyledi. Daima adalet daima kalkınma sloganıyla Afyonkarahisar’da saha çalışmalarımızda büyük bir heyecan yaşanacağını belirten Beder, “Her şeyden önce Yeni Türkiye yolunda Afyonkarahisar’daki seçim çalışmalarımızda bu beyannameyi vatandaşlarımıza anlatacağız. Çünkü o sözleşmede her şey var.  Orada, 12 yıl içerisinde nereden nereye geldiğimiz de var, inşallah önümüzdeki 9 yıl içerisinde nereye doğru yürüdüğümüzün ana dokusu, ana unsurları, ana hedefleri de var. Seçim beyannamemizin odağında her şeyden insan onuru var. Biz sahada bu 350 sayfalık seçim beyannamemizi vatandaşlara tek tek anlatacağız” diyerek konuştu.

 

ALLAH’IN İZNİ İLE 5’TE 5 YAPACAĞIZ

Ankara’daki coşkulu konuşmanın ardından 7 Haziran 2015 Genel seçimlerindeki Yeni Türkiye’nin AK Kadrolarının millete hizmet için yola çıktığını anlatan Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Daima adalet, daima kalkınma sloganıyla Yeni Türkiye’de Yeni Afyonkarahisar için hizmet edeceğiz. Yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin gerekliliğine inanıyoruz. Her bir kardeşimizin insan onuruna yakışır hayat sürmesi için gereken hamleleri yapmaya hazırız. 2002'den bugüne güçlü bir Türkiye inşa ediyoruz. Bu bir inşa beyannamesidir. Açıklanan 25 sektörel öncelikli dönüşüm programıyla, üretim stratejileriyle biz büyük Türkiye'ye doğru yürüyoruz. İnşallah Afyonkarahisar’da yüzde 75 oranında oy alarak, 5’de 5 yapacağız. Çünkü Afyonkarahisar Yeni Türkiye’ye güveniyor.”

 

 

 

Editör: Haber Merkezi