BEDER, “ÇOBANLAR İLÇESİ HÜKÜMETLERİMİZ DÖNEMİNDE HİZMET GÖRDÜ”

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmalarını Çobanlar ilçesinde sürdürdü. İlçe Merkezi ve köyleri ziyaret eden Beder, vatandaşların coşkusu ile karşılandı. Çobanlar’a yatırımın bir çoğunu AK Parti hükümetlerinin yaptığını belirten Beder, “Allah’a şükür yatırımlarımız rotasında tam yol ilerliyor. Rotamız 2023” dedi

 

Çobanlar’daki seçim çalışmalarına ilk önce Belediye Başkanı Salih Alaka’yı ziyaret ederek başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Alaka’dan Belediye hizmetleri hakkında bilgiler aldı. Daha sonra AK Parti Çobanlar İlçe Teşkilatı ve SKM’ye geçen Beder, çarşı ve sanayi esnafının hayırlı işler diledi. Esnaf ziyareti sonrası konuşan Beder, 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Partinin Türkiye’de tarih yazacağını söyledi. Milletvekili adayı Beder, Afyonkarahisar’ın her noktasında coşkuyla karşılandıklarını ifade etti.

 

ÇOBANLAR HALKI BİZE GÜVENİYOR

Türk Milletinin AK Partiyi 2002’den bugüne kadar bağrına bastığının altını çizen Milletvekili adayı Beder, “Halkın ve milletin içinden bir parti olduğunu anladı. Onun için her zaman birinci partiyiz. İnşallah yine 7 Haziran seçimlerinde siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle Afyonkarahisar’da destan yazarak birinci parti olacağız. Bizim hedefimizi Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutmaktır. Vermiş olduğumuz yüzde 75 sözünü Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. Çobanlar halkı bize güveniyor.  TBMM’ye inşallah 5 milletvekilini göndereceğiz. Bizde adaylar olarak sizlere güveniyoruz. Durmak yok. Yola devam diyoruz” dedi.

 

BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ

Çobanlar’daki vatandaşların dilek ve önerileri tek tek not alan Milletvekili adayı Fatih Beder, ortak aklın önemine değinerek, sürekli istişarelerde bulunacaklarını söyledi. Çobanlar halkına her zaman ulaşılabilir bir vekil olma sözü veren Beder,  açıklamasını şöyle sürdürdü;  “Biz vatandaşlarımızla birlikte ortak akılda sürekli istişare halinde olacağız. Ekip halinde sizlerle bir bütün olacağız ve bu ekibin içinde sizlerde yer alacaksınız. Hizmet gemimiz sizlerle birlikte, sizlerin desteği ile kuvvetli bir şekilde rotasından ayrılmadan yoluna devam edecektir. Rotamız 2023’tür. Sizlerin önerileri benim için çok önemlidir”  

 

HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ

“Gücümüzü milletten alıyoruz” diyen Milletvekili adayı Beder, 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandığını dile getirdi. Beder, “2023 hedeflerine giderken yolumuzu sizlerle birlikte çizeceğiz ve yolumuzdan şaşmayacağız. Daha önceleri hükümetler yasama sürelerini doldurabilmek için vaat veremezken, biz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyabiliyoruz. İşte biz bu hedefleri koyarken gücümüzü milletimizden alıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde sizlerle beraber mücadele edeceğiz. Sizlerle beraber olmak bana her zaman huzur veriyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. Milletvekili adayı Beder’e ziyaretlerinde İlçe Başkanı Cengiz Ceylan, Belediye Başkanı Salih Alaka, İl Genel Meclis üyesi Ali Altuntaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi