BEDER: AK PARTİ TEŞKİLATLARI HERŞEYİN BİLİNCİNDE

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Beder, Ziyaretlerine AK Parti Belde Teşkilatları ile Belediye Başkanlarıyla devam etti.  Afyonkarahisar Merkeze bağlı Salar, Sülün, Nuribey, Erkmen, Susuz, Gebeceler ve Çıkrık AK Parti Belde Teşkilatları ve Belediye Başkanlarıyla istişarelerde bulunan Beder, “Yeni Dönemde AK Parti’nin güçlü bir şekilde mecliste olması gerekiyor.  Teşkilatlar olarak biz bunun bilincindeyiz” dedi.

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Beder, dünkü ziyaretlerini merkeze bağlı AK Parti Belde ve Belediye Başkanlıklarına yaparak, istişarelerde bulundu. Afyonkarahisar Merkeze bağlı beldelerdeki ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Beder, şunları kaydetti; “AK Parti’nin güler yüzlü AK teşkilat mensuplarıyla ortak dava bilincinde buluştuk. 13 yıldır AK Parti Teşkilatlarının içerisinde olduğumuz için teşkilatçılığın ne demek olduğunu iyi biliriz. Aday Adaylığı sürecinde birçok kişiyle konuşup, görüşme imkânı bulunuyoruz. Önümüzdeki dönem ortak beklentinin yeni, sivil, özgürlükçü bir anayasa yapılmasıdır. Böyle bir anayasa yapmak için sağlam iradeli, dik duruşunu bozmayan, vatan, millet sevdalısı milletvekillerine ihtiyaç duyulmaktadır. Yeni dönemde AK Parti’nin güçlü şekilde mecliste olması gerekiyor” dedi.

“PROJELERİMİZİN ANKARA’DA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti'nin Afyonkarahisar teşkilatlarının 7 Haziran 2015 seçimlerinin bilincinde olduğunu belirten Av. Fatih Beder,  “Partimize gece gündüz demeden, yağmurda çamurda, iyi kötü günde hizmet veren teşkilat mensuplarımız, Afyonkarahisar’a sahip çıkan, teşkilatlarına geri dönen, ulaşılabilir ve iletişimi iyi milletvekilleri istiyor. Bu milletvekillerinin Afyonkarahisar için projeler üretip, Ankara’da güçlü bir lobiyle projelerin takipçisi olmaları isteniyor. En önemlisi de mütevazılığını koruyan kişilerin milletvekili listelerinde yar almalarının istenmesidir. Biz de bu vesileyle teşkilatımıza kendimizi anlatma fırsatları buluyoruz. Afyonkarahisar’ın kaderinin değişimi için önümüzdeki fırsat olarak duran genel seçimlerde öncelikle Afyonkarahisar’ı temsil edecek milletvekillerinin seçimi son derece önemlidir. Tüm teşkilatlarımızdan destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.>>>Arif Yavuz

 

 

Editör: Haber Merkezi