BEDER: AK PARTİ TEŞKİLATLARI BENİM YUVAM!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Beder, İscehisar, Şuhut, Sultandağı, Çay, Çobanlar ve Bolvadin İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. İlçe Teşkilatları tarafından gösterilen yakın ilgiden memnun olduğunu belirten Beder, “13 yıldır AK Parti Teşkilatının İçerisindeyim. Dolayısıyla Teşkilatlarımız benim yuvamdır” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Fatih Beder, İlçe Teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor. İscehisar, Şuhut, Sultandağı, Çay, Çobanlar ve Bolvadin AK Parti İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, (İGM) ve beldelerdeki teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Av. Fatih Beder, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda şunları kaydetti; “AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kuruluşundan bugüne kadar gelinen süreçte tüm teşkilatlarla el ele, gönül gönüle çalıştık. 2002 yılından bugüne kadar taşını toprağını yuttuğum partimin her kademesinde görev yaptım. 13 yıldır AK Parti Teşkilatında bir nefer olarak Afyonkarahisar’a hizmet ettim. Dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatı benim yuvamdır” dedi.

“YENİ ANAYASA İÇİN HUKUKÇU VEKİLLERE İHTİYAÇ VAR”

Ziyarette bulunduğu AK Parti İlçe Teşkilat mensuplarıyla tek tek sohbet eden Av. Fatih Beder, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerinin AK Parti ve Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını belirtti. Yeni Türkiye yolunda yeni anayasa çalışmaları için çok sayıda hukukçu vekile ihtiyaç olacağının altını çizen Beder, “AK Parti’nin kurulduğu 13 yıldan beri Türkiye ve Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlar ortada. Herkes bunun farkında. Dünya ülkeleri arasında Türkiye saygın bir konuma geldiyse, bunun sebebi AK Partidir. Yeni Türkiye için ihtiyacımız olan anayasal değişikliği sağlamak üzere mecliste milletvekili sayımızı arttırmak zorundayız. Bunun dışında başkanlık sistemi için TBMM’de gerekli çalışmaları yapmak durumundayız. Bu gerçekler doğrultusunda hepimiz sorumlulukla hareket etmeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar Milletvekili olduğumda her zaman sizlere ulaşılabilir vekil olacağımın sözünü veriyorum. Şahsıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve sıcaklıktan dolayı teşkilat mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.>>>afyonsiyaset.com

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi