BBP’Lİ GÜMÜŞDEDE:2015 SEÇİMLERİNİN TEK ALTERNATİFİ BİZİZ

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Yalçın Gümüşdede 2015 genel seçimlerinin startını verdiklerini açıkladı.

 Gümüşdede’nin açıklamaları şöyle:

Bilindiği üzere bir değişiklik olmaz ise 2015 haziranında Türkiye olarak sandık başına gideceğiz.Bizler Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmalarımızı bugünden itibaren başlatmış bulunmaktayız.Bu amaçla her Çarşamba saat 19:30 ‘da il binamızda istişare toplantıları yapmaktayız.Eksikliklerimizi tespit ediyoruz,seçimler için stratejilerimizi belirliyoruz ve Afyon halkının karşısına çıkarken kullanacağımız donelerimizi seçiyoruz.Allah(c.c.)’ın izni ve Türk halkının teveccühü ile 2015 seçimlerinde seçim barajını aşarak halkımıza hizmet etmek istiyoruz.

 

  Her hafta düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza yoğun katılım olmaktadır.Değişik siyasi partilerden partimize katılan arkadaşlarımız var.Yakın bir zamanda bir katılım programıyla partimize katılan arkadaşlarımızı Afyon kamuoyuyla paylaşacağız.Afyon merkeze bağlı kasaba ve köy ziyaretlerimiz olacak.Hatta Partimizin her hafta yaptığı istişare toplantılarını farklı köy ve kasabalarda da yapacağız.

 

  Halkımızın kirlenen siyasetten ve siyasetçiden bıktığının farkındayız.Halkımız kendi sorunlarıyla,işsizliğiyle,aşsızlığıyla ilgilenmek yerine,horoz dövüşü yaparcasına birbirlerini eleştiren siyasetçilerden usanmıştır.Halkımız sırça köşklerden,pembe saraylardan  ülke yönetme sevdası olan siyasetçiler yerine,sorunları birebir yaşayarak öğrenen,halkın kendi içinden çıkmış yani ‘’damdan düşen siyasetçiler’’aramaktadır.

 

  İşte Büyük Birlik Partisi de kurulduğu günden beri içerisinden çıktığı halk için siyaset yapan,siyaset yaparken devletin beş kuruşunu dahi kullanmayan,çocuklarının süt parasından keserek siyaset yapan,kire bulaşmamış,tertemiz mazisiyle,ülkenin terör,işsizlik,yolsuzluk gibi sorunlarında vebali olmayan ve denenmemiş tek siyesi partidir.

  Bizler bu halka yalan söylemedik,halkı kandırarak oy devşirmedik,doğruların yanında olduk,Halkın parasını aşırmadık,yolsuzluk yapmadık,ülkenin yıllardır kanını emen Pkk terörüyle şehitlerimizin ruhunu inciterek barış masasına oturmadık.

  Bu ülkede sadece bizim ellerimiz temiz.Bu tertemiz ellerimizi halkımıza uzatıyoruz.Ve 2015 seçimlerinde halkımızdan yetki bekliyoruz’’ dedi…

Editör: Haber Merkezi