BBP’Lİ DALDAL, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

    Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Milletvekili  Aday Adayı Bekir Daldal  Çözüm Süreciyle alakalı açıklama yaptı.

      İmralı canisi çözüm Süreci’ne sözde katkı sağlamak amacıyla on maddelik bir öneri paketi  açıkladı.Bu öneriler seçim öncesi şiddetsizlikten beslenen  AKP ve HDP’nin şark kurnazlığının bir örneğidir.Peki şiddet mi olsun?.Şiddeti,terörü,anarşiyi,kargaşayı isteyen vatan hainidir.Lakin sonunda çözüm olmayacağı,sonunda silah bırakılmayacağı,sonunda PKK’nın bitirilmeyeceği gün gibi aşikar olan bu sürecin çözüme ulaşmayacağını AKP’de biliyor,BDP’de biliyor.

 

  Sözde çözüm sürecinin dili de amaçları da çok faklı.Sürecin  bir tarafı barış,çözüm,sükunet derken,diğer tarafı özerklik diyor.İki farklı dilde çözüm olur mu?.

 

    Türkiye’yi yöneten gafil yöneticilerimizin bölgede ki terörün hem Pazar ,hem de petrol üzerine kurulmuş olduğunu bilmeleri gerekir.Terör sayesinde silah ve mühimmat satışları hat safhada.ABD’nin,İsrail’in,Ermenistan’ın ve Batı’nın maşalığını yapan bir örgütün,Bölgedeki petrol bitmeden tasfiyesi söz konusu olamaz.

 

    Nitekim Sayın Erdoğan her fırsatta BDP ve Kandil için bunlar emir almadan hareket edemezler,bunların kuyruğu dışarıda demiyor mu?.Kendi başlarına kara veremeyen bir örgüt ve onun siyasi uzantılarıyla terör sorunun çözeceğini düşünen Erdoğan’ın bu tezatlığı hayra alamet değil..

 

      PKK’yı kurma,dağıtma,lağvetme  etkisi kime ait?.Kandile mi,HDP’ye mi,yoksa İmralı’ya mı?.

    PKK’nın kimler tarafından kurulup,iaşesini,lojistiğini,silahını kimlerin temin ettiğini bilmeden,dağılması,silahları bırakması konusunda sağlıklı fikir yürütemeyiz.

 

   PKK Ermeni terör örgütü ASALA’nın devamıdır.Asala’nın Avrupa ülkelerinde yaptığı eylemler ve Türk Ateşelerini katletmeleri oralarda rahatsızlık verip,taban da bulamayınca lağvedilip,Anadolu toprakları üzerinde PKK’yı kurdular.PKK parayı bastıran devlet veya istihbarat örgütünün emrine giren bir paravan örgüttür.İngiliz ve ABD’nin petrol yataklarına ulaşmasının bir aracı,İsrail’in ‘’büyük İsrail’’yolunda kullandığı bir piyon,Ermenistan’ın Türkiye’den intikam almak için kullandığı silah gibi değişik rollere girebilen bir örgüttür pkk…

   Türkiye süreci uzatmakla zaman kazanıyormuş gibi görünse de,bu süreç pkk’nın şehir yapılanmasına ,PKK’nın milis toplamasına ve daha fazla güçlenmesine yarıyor.2012 ordumuzun yaptığı etkili operasyonlar neticesinde PKK bölünmenin eşiğine gelmişti.Operasyonların durdurulması çok yanlıştı.

 

   HDP ve bebek katilinin çözüm sürecinde muhatap alınması ,legalleşmelerine ve Kürtler arasında güçlü bir taban bulmalarına neden oldu.Bölge nüfusunun yüzde 90’nı Müslüman.Bölgede ki Müslüman kardeşlerimiz Marksist bir örgütün ve onun siyasi uzantılarının baskısı altındalar.PKK ile kürd’ü bir görmek,PKK veya hdp’yi Müslüman Kürt kardeşlerimizin temsilcisi gibi görmek akıl tutulması yaşamaktır.

 

    Bu ve buna benzer sebeplerden  dolayı ne silahlar bırakılır,ne de örgüt dağıtılır.Görüşüme göre seçimler sonrasında iş yine silaha dökülecek.dedi…

 

Editör: Haber Merkezi