BAYGINLIK GEÇİREN KADINA İLK MÜDAHALE Prof.Dr.SIVACI’DAN

Afyonkarahisar’da bir otelde gerçekleştirilen düğüne katılan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, baygınlık geçiren bir kadına müdahale etti.

Seçim çalışmalarına bütün hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı, esnaf ve vatandaş gezilerine bu hafta sonu da devam etti. Vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Sıvacı, “Türkiye’de gelişmenin istikrarın adı AK Parti’dir. Muhalefetin tavrı iste tam tersidir” dedi.

Ziyaretleri kapsamında daha sonra Afyonkarahisar’da bir otelde katıldığı düğün sonrası otel çıkışında duyduğu imdat sesi üzerine otelin dördüncü katında bulunan bir kadının baygınlık geçirdiğini gören Sıvacı, kadına ilk müdahaleyi odasında yaptı. Kadının baygınlık geçirdiğini gören Sıvacı, müdahalenin ardından 112’yi arayarak ambulansı çağırdı. Doktor olan Sıvacı’nın bu davranışı herkes tarafından taktirle karşılandı.

Milletvekili Adayı Sıvacı, ziyarete gittiği mahallelerde rutin seçim çalışmasının yanı sıra çat kapı ev ziyaretlerinde de bulundu. Milletvekili adayı Remziye Sıvacı’yı karşısında gören vatandaşlar ise taleplerini sıraladılar. Sıvacı, “Çat kapı ziyaretlerimiz hem şaşkınlıkla karşılanıyor hem de ilgi görüyor. Bizim insanımız olası bir misafir tarafından kapısının çalınmasına hazırdır. Bir çok defa sadece destek isteyip gideceğim evlere davet edildik. Seçim çalışmaları nedeniyle herkese zaman ayıramıyoruz, yani her davet edildiğim eve giremiyorum, vaktim olmuyor” diye konuştu.

Sıvacı, Afyonkarahisar halkının kendisine verdiği destekten fazlasıyla memnun olduğunu kaydetti. Sıvacı, ayrıca, fuar alanında Balçıkhisar’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu pikniğe de katıldı.

Editör: Haber Merkezi