BAŞKANIMIZ ÇALIŞKANLIĞI İLE TARİHE GEÇTİ
Afyonkarahisar'da üst üste ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'ı tebrik eden Başbakan Yardımcısı Emrulllah İşler; tarihe geçen bu sonuç, başarı ve çalışkanlığın göstergesidir" diye konuştu.
BAŞKANIMIZ ÇALIŞKANLIĞI İLE TARİHE GEÇTİ
Başbakan Yardımcısı Emrulllah İşler, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte çeşitli ziyaret ve temel atma törenlerine katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Emrulllah İşler, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.
ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından Belediye girişinde çiçeklerle karşılanan Başbakan Yardımcısı Emrulllah İşler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, daha sonra Başkanlık Makamı'na geçti. Vali Hakan Yusuf Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İlçe Başkanı Bülent Eser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve beraberindeki bürokratlarla birlikte gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan çalışmaları hakkında kısa bir bilgi alan Başbakan Yardımcısı İşler, Başkan Çoban'ı ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.
"AFYONKARAHİSAR TARİHİNE GEÇTİ"
Başkan Çoban'ın üst üste ikinci kez belediye başkanı seçilerek Afyonkarahisar'da tarihe geçtiğini hatırlatan Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler; "Doğrusu Burhanettin Bey, Afyonkarahisar tarihinde üst üstü ikinci defa seçilen ilk başkan olarak tarihe geçmiş oldu. Bu tabii ki; başarı ve çalışkanlığın göstergesidir. Başarı ve çalışkanlığın Afyonkarahisar halkı tarafından ödüllendirilmesinin göstergesi. Başkanımız ikinci defa girdiği seçimde oyunu arttırarak yüzde 50'ye yakın bir oyla seçilmiş oldu. Yeni dönemde de Başkanımız ve ekibine başarılar diliyorum. Belediye Başkanımızı bu başarılı hizmetlerini devam ettirdiği sürece üçüncü dönemde de seçilme fırsatı bulmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Başkan Çoban'ın Afyon'a çok güzel hizmetlerinin olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı İşler; "Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin Türkiye'nin en modern ve yeni tesislerinden biri olduğunu ve tesinin beğeniyle takip edilen, hatta başka belediyelerin gelip ziyaret ettiği bir tesis olduğunu öğrendim. Bu tesisin kurulmasını çok başarılı bir icraat olarak değerlendiriyorum. 2009 yılında başkanımız bu işi çözmüş. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor, yeni dönemde başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, ziyaret sonunda Afyonkarahisar Belediyesi'nin Onur Defteri'ni imzalayarak duygularını kaleme aldı.
Editör: Haber Merkezi