Başkan Ve Eşi Yaralıları Ziyaret Etti
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralananlardan tedavisi Afyonkarahisar'da devam eden 21 Filistinliyi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban ziyaret etti.
 Yaralılarla tek tek görüşen Başkan Çoban, Filistinlilere ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Filistinlilerin tedavisi hakkında bilgi alan Çoban, yaralıların her türlü taleplerinin karşılanacağını söyledi. Çoban, ziyaret ettiği her yaralıya, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisarlı Veysel Eroğlu'nun selamını getirdik.
 Sizlerin tedavisini burada yaptıracağız. İhtiyaçlarınızı arkadaşlarımız temin ediyor. Sizlerin burada olmanızdan dolayı rahatsız değil, memnunuz. Kendinizi rahat hissedin. Bir isteğiniz, talebiniz olursa bizlere mutlaka bildirin" dedi. Özellikle Filistinli çocuklarla yakından ilgilenen Çoban çocuklara oyuncak ve çikolata verdi. Yaralılara, aileleriyle iletişim kurabilmeleri için Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünce cep telefonu ve hat verildi.
 
Editör: Haber Merkezi