BAŞKAN VE EŞİ GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR            
 
Yoğun çalışma temposundan fırsat bulduğu zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Burhanettin Çoban,  ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. Başkan’ın ziyaret ettiği her ailenin farklı hikâyesi var.
 
         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, dört farklı evde gerçekleştirdiği ziyaretlerde gönülleri bir kez daha fethetti.
 
          Evlerde gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, sıkıntıların giderilmesi noktasında talimat verdi.
 
500 liralık maaşla dört çocuğuna bakıyor
 
        Başkan Çoban ilk ziyaretini D. T. Ailesine yaptı. Eşi 8 yıl önce vefat eden D.T. iki ayda bir aldığı 500 liralık dul maaşı ile 4 çocuğunun eğitimini üsleniyor. Ziyarette Çoban Ailesi, biri üniversitede Tarih Öğretmenliği okuyan ve dört çocuğuna zor şartlar altında bakan anneyi tebrik etti.
 
           Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban bir sonraki ziyaretini N.E. Ailesine yaptı. Ailenin babası Belediye’de Temizlik işlerinde çalışırken vefat etmiş. Anne ise evlere temizliğe giderek ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor. 4 Çocuğu olan N.E.’nin bir kızı 19 yaşında ve eşinden ayrı. Diğer çocuklarının eğitim masraflarını karşılamaya çalışan annenin, diğer kızı da geçirdiği trafik kazası sonrası yürümekte zorlanıyor. Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, duygulu anlar yaşadı.
 
Evlere temizliğe gidiyor
 
         Belediye Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, H.A Ailesini de ziyaret etti. Kendisi engelli olan H.A aynı zamanda karaciğer sirozu. Eşi de epilepsi hastası olan Aileye acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ailenin her türlü ihtiyacını karşılama noktasında hazır olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban’ın son ziyareti N.O. Ailesine oldu. Eşinden boşanan N.O. kaldıkları ev eşinin üzerine olması nedeniyle kendilerini mahkemeye vermiş ve 600 TL kira istiyor. Her gün bir eve temizliğe giden N.O. 4 çocuğunun eğitimini karşılamak zorunda kalıyor.
 
“Soframıza oturdular, dertlerimize ortak oldular”
 
         Ziyaret ettiği ailelerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çoban Ailesi’ni evlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden aileler, ‘Sağolsunlar Başkanımız ve eşi her zaman yanımızda. Soframıza oturdular dertlerimize ortak oldular. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
 
Editör: Haber Merkezi