BAŞKAN SALİH SEL İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

 

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ederek, İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantı da konuşan Başkan Sel, İl Genel Meclisinin Afyonkarahisar’a yaptığı yatırım ve hizmetlerden bahsetti.

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılarak üyelere İl Genel Meclisinin çalışmalarını anlatan Başkan Salih Sel, 2015 yılı bütçesinin 111 Milyon TL olduğunu hatırlattı. İl Genel Meclisinin ilçe ve köylere ciddi anlamda yatırımlar yaptığına dikkat çeken İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, eğitim ve sağlık alanında da meclisin destek verdiğini dile getirdi. Yurdunuseven, “İl Genel Meclisimizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. İl Genel Meclisinin göreve ve yetkilerinin genişletilmesinin ardından köylerimizin alt ve üst yapısı, okul ihtiyacı gibi birçok alanda eksiklikler giderildi. Meclisimiz eşti bir şekilde her hangi bir siyaset gözetmeden hizmetlerine devam ediyor” dedi.

 

BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

İl Genel Meclisinin yatırım bütçesinin her geçen yıl arttığını anlatan Başkan Salih Sel, 2015 yılı bütçesinin 111 Milyon TL olarak belirlendiğini hatırlattı. Sel, “Sizlerin de bildiği gibi meclis olarak yatırımlarımıza devam ediyor. 2015 yılı bütçemizi 111 Milyon TL olarak karar kıldık. Bütçe çalışmalarımızı sonuçlandırmamızın ardından köy, belde ve ilçelerdeki yatırımlarımıza başladık. Köylerimize ciddi yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 111 Milyon TL’yi Afyonkarahisar’ımıza hizmete dönüştürmek için meclis üyelerimizle birlikte hareket ediyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Sel’e sorular yönettiler. 

Editör: Haber Merkezi