BAŞKAN ÇOBAN MAHALLE İFTARLARINA DEVAM EDİYOR
 
                Afyonkarahisar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, Öğretmen Saniye Sayoğlu İlkokulu bahçesinde,Yenice Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programıyla devam etti.
 
                Afyonkarahisar Belediyesi’nin geçen yıl ilk kez düzenlediği büyük ilgi gören mahalle iftarlarının bu yılki programlarının dördüncüsü Öğretmen Saniye Sayoğlu İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi.  
 
                Yenice Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programında, her zaman olduğu gibi yine Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintileri yaşandı. Kanal 3 televizyonundan canlı olarak yayınlanan iftar programına, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Belediye Meclis Üyeleri; Mustafa Albay ve Haydar Kaya ile Mahmut Karcı, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Burhanettin Çoban yemek öncesi eşi Emine Çoban ile birlikte tüm masaları gezerek vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.
 
                "HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK"
 
                İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Yenice Mahalle Muhtarı Mehmet Öner, iftar programı nedeniyle tüm mahalle halkı adına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Geçen yıl başlattıkları mahalle iftarlarını bu yıl da devam ettirdiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise katılımlarından dolayı Yenice Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Alemine huzur, refah, bolluk ve bereket getirmesini dileyen Başkan Çoban, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen Belediye personelini de tebrik etti. Yenice Mahallesi'nde 2009 yılından bu yana çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Çoban, hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi