BAŞKAN ÇOBAN'DAN KURBAN BAYRAM MESAJI
 
          Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tüm İslam Alemi'nin ve Afyonkarahisar halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.
 
          Mesajında, bayramların; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban, "Bayramlar, dini şuur ve duyguların gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun kuvvetlenmesine vesile olduğundan dolayı önem arz etmektedir. Her türlü insani ve ahlaki değerlerin kazanılmasına önemli katkılar sağlayan bayramların özellikle paylaşma ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı istisnai günler olması da bu güzelliğe ayrı bir anlam kazandırmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
          Bayramların, gelecek nesillere bırakılacak en güzel toplumsal miras olduğunu kaydeden Başkan Çoban mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi; "Millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; fakirliğin gururuyla kimsenin kapısını çalamayanları, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri ziyaret ederek, onlara sevgimizi gösterelim ve bayram ruhuna yakışanı yaparak, onlara yardım elini uzatalım.
 
          Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Afyonkarahisar halkının Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum"  
 
Editör: Haber Merkezi