BAŞKAN ÇOBAN'DAN İADE-İ ZİYARETLER
 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, gün içerisinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne, Gümrük Müdürlüğü'ne ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı'na, iade-i ziyarette bulundu.
İlk ziyaretini İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile birlikte MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na yapan Başkan Çoban, İlçe Başkanı Alper Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban daha önce kendisini makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yönetimine "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise Başkan Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ikinci ziyaretini Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne yaptı. İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç tarafından karşılanan Başkan Burhanettin Çoban kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kurum çalışanlarını da ziyaret eden Başkan Burhanettin Çoban çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Çoban'ın son ziyareti Gümrük Müdürlüğü'ne oldu. Dalaman Havalimanı Gümrük Müdürlüğü'nden Afyonkarahisar Gümrük Müdürlüğü'ne atanan Saadet Arslan'a"hayırlı olsun" dileklerinde bulunan Başkan Burhanettin Çoban çalışmalarında başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi