BASIN MENSUPLARINA YERLİ CEP TELEFONU
 
            Afyonkarahisar Belediyesi'nin Vestel ile  ÜLKEMİ SEVİYORUM, YERLİ CEP TELEFONU KULLANIYORUM sloganıyla başlattığı kampanya için düzenlenen tanıtım toplantısını takip eden 25 basın mensubu arasından 12'sine kura ile Vestel Venüs marka cep telefonu hediye edildi.
 
           Kampanya için düzenlenen tanıtım toplantısı sırasında, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban bizzat Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan'dan toplantıyı takip eden basın mensupları arasından 10'una hediye etmek üzere 10 adet Vestel Venüs marka cep telefonu talep etmişti. Erdoğan, Başkan Çoban'ın bu talebini geri çevirmedi ve Vestel firması tarafından Belediyemize 10 adet cep telefonu gönderildi.
 
           Telefonların gelmesinin ardından Başkanlık Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve tanıtım toplantısına katılan basın mensuplarının katılımıyla kura çekimi gerçekleştirildi. Burada basın mensuplarına bir sürpriz daha yapan Başkan Burhanettin Çoban, daha önce söz verdiği cep telefonu sayısını 10'dan 12'ye çıkardığını açıkladı.
 
           Basın mensupları arasından Fevzi Şen, Ahmet Işık ve Satılmış Akkaş'ın kura komisyonu olarak belirlendiği çekilişte, Mustafa Kılınç, Selçuk Taşkın, Onur Bayram, Mehmet Karakaş, Mustafa Bayer, Hayati İkizoğlu, Fatma Uygun, Ahmet Işık, İsmail Ögeday, Soner Gürsan, Hakan Dilek ve Satılmış Akkaş cep telefonu kazanan isimler oldu.
 
Şanslı basın mensupları, Vestel Venüs marka cep telefonlarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'ın elinden aldı.
 
          Kurada ismi çıkan basın mensuplarına cep telefonlarının hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vestel yetkililerini de jestlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi