BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM´DAN BELEDİYEYE ZİYARET
 
          AK Parti’nin geleneksel hale gelen istişare ve değerlendirme toplantılarına katılmak üzere ilimize gelen Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
 
        Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri tarafından kapıda karşılanan Başbakan Binali Yıldırım’a, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcıları, Bakanlar ve Milletvekilleri eşlik etti.Başkanlık Makamı’na geçmeden önce girişte Beyaz Masa’yı ziyaret eden Başbakan Yıldırım, personelle yakından ilgilenerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
BAŞKAN’DAN BAŞBAKAN’A BİRİFİNG
 
     Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başbakan Binali Yıldırım’a Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin brifing verdi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar ve yapacağı hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Burhanettin Çoban , ilimizle ilgili taleplerini de sundu.  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başbakan Yıldırım, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 
ŞEHİT AİLELERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ
 
         Ziyarette ayrıca Başbakan Binali Yıldırım şehit aileleriyle de yakından ilgilendi.  Başbakan Yıldırım; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın yanı sıra  26 Eylül 2016 tarihinde Şırnak’da şehit olan  Jan. Astsubay Çavuş Yunus Çiçek’in annesi ve 4 Eylül 2012 tarihinde yine Şırnak’da şehit olan Üsteğmen Sami Çiftçi’nin babası Mehmet Çifçi ile bir süre sohbet etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindekiler,  Afyonkarahisar Belediyesi’nden ayrıldı.
 
Editör: Haber Merkezi