BARIŞ MANÇO BURSLULUK SINAVI YAPILDI

İlimizde faaliyet gösteren başarılı etüt merkezlerinden Barış Manço Etüt merkezi geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri indirim ve bursluluk sınavıyla yeni öğrencilerine kapılarını aralıyor. Sene içinde belirli zamanlarda yoğun talep gören etüt merkezi bünyesinde okumak ve eğitimine başarı ile yol almak isteyen minik öğrencileri için, bursluluk ve indirim sınavı düzenledi
Yoğun bir öğrenci ve veli katılımıyla maliye kavşağındaki kendi yerinde yapılan sınavda öğrenciler kadar velilerde inanılmaz heyecanlıydılar.. Kalabalık bir öğretmen ve gözetmen eşliğinde yapılan bursluluk sınavında öğrenciler hem eğlenerek hem de eğitici çalışmalar yaparak sınavlarını tamamladılar.

AMAÇ TAM ÜCRETSİZ BURSLULUK SINAVI

Konu ile ilgili açıklama yapan kurum müdürü Ayşe Altuğ “Buradaki amacımız hem yeni, hem de bursluluk hakkı kazanmak isteyen değerli öğrencilerimizin bünyemizde yer almalarını sağlamak istedik. İnanılmaz bir katılım ve veli desteğini görünce çok mutlu olduk. Neredeyse bir okul hüviyetini alan etüt merkezimize, ailelerimiz çocuklarını en iyi şekilde eğitim başlangıcını yapmak için çok güzel talep gösteriyorlar. Bu da bizi son derece memnun ediyor. Gelecek yıllara dair bünyemizde ücretsiz bursluluk sınavının amacında katılan her öğrenciye yüzde on, birinci gelen öğrenciye yüzde yüz bursluluk sınavı, ikinci gelen öğrencimize yüzde yetmiş beş, üçüncü gelen öğrencimize de yüzde elli bursluluk sınavı hediye etmiş olduk” dedi. Yoğun katılımın olduğu sınavlarda görevli öğretmenlerde katılan öğrencilerin velilerine hem kurum hem de öğrenim hakkında bilgiler verdiler.
 
Editör: Haber Merkezi