Bakanı Eroğlu'ndan Spor Lisesi Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisarlılar'a yeni bir müjde vererek, şehir merkezinde bir spor lisesi açılması için karar çıktığını bildirdi.
 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, sadece Bakanlığı ile alakalı yatırımlarla yetinmeyen ve Afyonkarahisar'ın her alanda yatırım almasını sağlayan Eroğlu'nun girişimleri neticesinde şehre bir spor lisesi kazandırıldığı ifade edildi.
 
Bakan Eroğlu'nun Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşmesinin ardından gerekli yazışmaların yapılması ile atılan adımın ardından Afyonkarahisar'a bir spor lisesi kazandırıldığı ifade edilen açıklamada, FETÖ operasyonları sonrasında kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen Özel Osmanbey İlkokulu'nun, Afyonkarahisar Spor Lisesi'ne dönüştürüldü kaydedildi.
 
Açıklamada, bu eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak lisenin 3 şubede 90 öğrenciye eğitim vereceği vurgulandı.
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şehirdeki öğrencilerin spor alanında eğitim almak için başka şehirlere gitmelerini arzu etmediklerini ve bu sebeple bir spor lisesine ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, "Biz, Afyonkarahisar'ın hizmetkarıyız. Memleketimiz için, gençlerimiz için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Eğitim ve öğretimde şehrimizdeki kaliteyi artıracak olan Afyonkarahisar Spor Lise'si öğrencilerimize ve Afyonkarahisar'ımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah." ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi