Bakan Eroğlu, Şuhut’ta iftar programına katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şuhut’lu Hemşerileriyle İftar Yemeğinde Buluştu.
Kardeşlik duygularının pekiştiği, paylaşımın çoğaldığı, birlik ve beraberlik ortamının arttığı Ramazan ayında Şuhut’lu hemşerileri ile her yıl olduğu gibi bu yılda da bir araya gelen Ormanve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu iftar yemeğinde buluştu.
 
Veysel Eroğlu İş Merkezinde ilçe halkı ile bir araya gelinen iftar yemeğine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra il, ilçe protokol üyeleri, işadamları ile ilçe halkı katıldı.
 
İftar duası ile başlayan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Bakan Eroğlu ise; “Bu mübarek günde siz değerli hemşerilerimle birlikte olmaktan çok memnunum. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları kabul buyursun. Yüce Rabbimiz oruçlunun sevabını yalnız ben yazarım diyor. Yani çok büyük bir ibadeti hep birlikte yapıyoruz. Bu bakımdan başı mağfiret, ortası rahmet ve sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Ramazan ayı içerisinde milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha arttırılması gerekmektedir. Sizlere teşriflerinizden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah Firdevs cennetlerinde buluşmayı da nasip eylesin. Bu mübarek gün vesilesiyleTürkiye üzerindeki terör belasının bir an önce bitmesi temenni ediyorum. Rabbim, ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen ülke ve düşmanların hilelerini onların başlarına geçirsin. Rabbim, aziz milletimizin bahtını açık eylesin. Allah sizlerden razı olsun. Bizi de çok memnun ettiniz. Tabii ki hepinizin geçmişlerinin ruhları da şad olsun. Şehitlerimiz var, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onlara minnet borçluyuz. Allah onlardan da razı olsun.“dedi.
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun düzenlediği iftar yemeği, Şuhutlu hemşerileriyle kucaklaşarak ramazanlarını kutlaması ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi