Bakan Eroğlu. ”Milletimiz ‘Evet’ demekle 16 Nisan’da destan yazacak”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gerçeğin ortaya çıkacağı 16 Nisan akşamında milletin gümbür gümbür "Evet" mührünü vuracağını belirterek, "İnşallah milletimiz bir destan yazacak. Geleceğe vurulacak bir mühürdür. Büyük Türkiye'ye vurulacak mühür 16 Nisan'dır." dedi.

Bakan Eroğlu, Kurtuluş Caddesi'ndeki esnaf ziyaretinde, Afyonkarahisar'a CHP zihniyetinin bir çivisinin dahi nasip olmadığını, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi sürekli yalan söylediklerini belirtti.

Eroğlu, "Kimin nasıl emekli olacağını bilmesi lazım. Bilmiyorsa demek ki bu işleri takip etmediği için SSK'yı iflas ettirdi. CHP zihniyeti vatandaşı saf sanıyor. Vatandaşımız zeki, feraset ve sağduyu sahibidir. Dolayısıyla onların yalanları tutmaz. Bizim tespitlerimize göre git gide 'evet' oranı yükseliyor." diye konuştu.

Halk oylamasının memleket meseli olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Mesele memleket ise gerisi teferruattır" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Eroğlu, "Rejim meselesi" gibi bir imanın bile olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Hatta onun diyemediğini biz her yerde diyoruz. Şanlı bayrağımızı Türkiye'de her yerde sallandırıyoruz. 'Tek devlet', 'tek millet', 'tek bayrak', 'tek vatan' diyen biziz. Onlar diyebiliyor mu? Biz her yerde diyoruz. İnşallah milletimiz bir destan yazacak. Geleceğe vurulacak bir mühürdür. Büyük Türkiye'ye vurulacak mühür 16 Nisan'dır. Bunu bir mühendis, bakan olarak değil, tarihçi olarak söylüyorum. Son 200 yıllık tarihi incelerseniz, milletimizin tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğu fark edilecektir. Avrupa fark etti. Almanya fark etti. Türkiye'nin büyümesini istemedikleri için gazeteleri Türkçe manşetle çıkıyor. 'Hayır' deyin diyor. Zamanı gelince hepsi Türkçe olacak. Her tarafı geziyoruz ve daha da gezeceğim. İnşallah milletimiz bir destan yazacak. Geleceğe vurulacak bir mühürdür. Büyük Türkiye'ye vurulacak mühür 16 Nisan'dır."

Editör: Haber Merkezi