Bakan Eroğlu MHP İl Başkanı Karagöz’ü ziyaret etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, açılış programları için geldiği memleketi Afyonkarahisar’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.

Eroğlu burada yaptığı konuşmada, “Diyorsa ki Devlet tabi ki Evet” dedi.MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz’ü ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, burada yaptığı konuşmada referandumun bir parti meselesi olmadığını ve bütün terör örgütlerinin ‘hayır’ için çalıştığını söyledi. Eroğlu, “Bir tarafta Evet diyenler, tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve devletimizin bekasından yana olanlar. Öbür tarafta hayırcılar var. Bu parti meselesi değil, memleket meselesi. Hayırcılara bakın: FETÖ alçak terör örgütü ‘hayır’ diyor, hep hayıra çalışıyor görüyorsunuz. Öbür tarafta PKK’nın sözde elebaşı hain oda diyor ki; ‘Aman hayır deyin, aksi halde biz duman oluruz’ diyor. DAEŞ ‘hayır’ çıksın diye çalışıyor. Aşağı yukarı bütün terör örgütleri ‘hayır’ çıksın diyor. Bu kayığa birde Almanya ile Hollanda bindi. Almanya’da Türkçe manşetler atılıyor ‘hayır’ deyin diye. Biz Türkçe atılmasından memnunuz ama ‘hayır’ demelerinden memnun değiliz. İnşallah çok daha güzel olacaktır” diye konuştu.MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ise konuşmasında, "Milliyetçi Hareket Partisi tabandan oy kaybedeceğini bilse bile ülkenin menfaatlerine olan konularda tavrını her zaman koydu. Bu dönemde de devletin bekası tehlikede diyor Devlet Bey. Mutlaka bildiği bir şey var. Milliyetçi Hareket Partili olan, ülkücü olan herkeste Devlet Beyin mutlaka arkasından gidecek. İnşallah yüzde 70 civarında Afyon’dan ‘evet’ çıkacak” diye konuştu.

Bakan Eroğlu’nun ise “Yüzde 70 az değil mi? başkanım. Diyorsa ki Devlet tabi ki evet” sözünü kullanması herkesi güldürdü.

Editör: Haber Merkezi