Bakan Eroğlu Gömü Kasabasını ziyaret etti.
Zafer Haftası ekinliklerine katılmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ilimizdeki programlarını tamamlamasının akabinde Ankara’ya dönüşünde Emirdağ ilçemize bağlı Gömü Kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkanı Hakkı Tekin’in konuğu oldu.
Gömü Kasabasındaki Mesire alanında Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Milletvekili Halil Ürün, Emirdağ Kaymakamı Uğur Serdar Kargın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge ve İl Müdürleri eşlik ettiler.
Törende açılış konuşmasını yapan Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, desteklerinden ve Kasabalarına yaptığı katkılarından dolayı başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür ederken tüm kasaba halkına düzenlenen proğrama katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Bu mübarek topraklarda Kutlu ve Büyük bir Zaferin kazanılması münasebetiyle tüm Gömü’lü kardeşlerimizin ve arkadaşlarımızın, anne ve babaların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bizler insana yapılan hizmetin en kutsal yatırım olduğuna inanmaktayız. Sayın Bakanımız bu düşünce içerisinde bütçeleri kapsamında Afyonkarahisar’ın tüm ilçe, kasaba ve köylerine hizmette bulunmaktadır. Amacı siz değerli halkımızın sizin göstermiş olduğu ilgi ve alakalarına en iyi şekilde karşılık vermektir. Tabiî ki yapılacaklar bitmez. Bu anlamda Sayın Bakanımızın öncülüğünde birlik ve beraberlik içerisinde her şeyin üstesinden geleceğiz. Sizlere layık olan hizmetleri sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu anlamda bizlere verdiği desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Burada yapılan hizmetler tesadüfen yapılan yatırımlar değildir. Bu yatırımlar sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda Sayın Bakanımızın büyük gayretleriyle yapılmaktadır. Bu anlamda ilimize yapmış oldu destekten dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
Törende son olarak konuşan Bakan Eroğlu ise, Gömü kasabasında olmanın kendisini çok memnun ettiğini dile getirirken, Gömü Belediyesinin Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu, hatta Afyonkarahisar’dan geçenlerin Gömü’yü ilçe olarak bildiğini söyledi. Gömü’yü Gömü yapan ve bu uğurda çok önemli gayretler de bulunan Belediye Başkanı Hakkı Tekin’e teşekkür eden Bakan Eroğlu; “Hakkı Tekin kardeşim Gömü Belediye Başkanlığını 5. kez kazandı ve görevini çok güzel bir şekilde yürütüyor. Kendisini kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum.”dedi.
Türkiye’nin son dönemlerde nereden nereye geldiğini, pasaportunun ve parasının değerlenmesi ile dünya devletleri arasındaki önemli bir yer kazanmasıyla baş döndürücü bir hızla ileriye gitmekte olduğunu belirten Bakan Eroğlu; “Bu ilerlemenin en büyük sebebi çok çalışmak ve halka hizmete kendini adamaktır. Yatırımları ve hizmetleri yapmak için bir defa millette sevdalı olmak, şevk ve heyecanla çalışmak büyük düşünmek gerekir. Biz bunları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bunun örneğini Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’de görüyoruz. Bu anlamda Gömü kasabası için yaptıkları için kendisini kutlar, başarılarının devamını dilerken de Gömü Mesire alanının da halkımız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.”dedi.
Tören konuşmaların ardından yemek ve müzik dinletisi ile sona erdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi