Bakan Eroğlu, Bayramda Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı.
 
Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
 
Bakan Eroğlu’na Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekili Av. Ali Özkaya, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Komutanı Jan. Kd. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı eşlik etti.
 
Bakan Eroğlu, Kurban Bayramı programı kapsamında sırası ile Şehit Polis Memuru Mehmet Dama’nın eşi ve ailesini, Şehit Pyd. Uzm. Çvş. Yunus Emre Aral’ın ailesini, Şehit Pyd. Uzm. Çvş. Kerim Üye’nin ailesini ve Şehit Pyd. Er Tayfur Çankaya’nın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
 
Bakan Eroğlu Şehit eş ve ailelerini ziyaret sırasında şehit aileleri ve yakınlarının istek ve taleplerini dinleyerek kendileriyle yakından ilgilenirken yaptığı konuşmada; şehit aileleri ve gazilerin baş tacı olduğunu ifade ederek şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diledi.
 
Editör: Haber Merkezi