Bakan Avcı ve Bakan Eroğlu’ndan Valimiz Aziz Yıldırım’a Ziyaret.

Afyonkarahisar’daki programları dâhilinde İlimize gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım’a ziyarette bulundu.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Hükümet Konağı önünde Valimiz Aziz Yıldırım, Vali Yardımcıları ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.
 
Bakan Avcı ve Bakan Eroğlu, Valiliğimizi ziyareti sırasında şeref defterini imzaladılar.
 
Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ziyaretlerinden dolayı şükranlarını arz ederek sözlerine başlayan Valimiz Yıldırım, kültür ve turizm alanında ilimiz ile ilgili brifing verdi. Daha sonra Afyonkarahisar’ın geçmişten günümüze olan değişimini izah eden Valimiz Aziz Yıldırım, geçmişteki Hükümet Konakları fotoğrafları ile Afyonkarahisar’ın tarihi fotoğraflarını Bakan Avcı’ya takdim etti.
Valilik ziyaret sonrasında Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım ve beraberindekiler ile birlikte ilimizin en değerli kültür varlıklarından biri olan Mevlevi Hanede (Türbe Cami) incelemelerde bulunuldu.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan incelemeler sırasında kültür varlıklarımızın korunması ve daha fazla turizme kazandırılması için yapılması gereken hususlar görüşüldü.
 
Editör: Haber Merkezi