BAKAN AVCI VE BAKAN EROĞLU, PARTİYİ ZİYARET ETTİ
 
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
 
Bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Bakan Avcı ve Eroğlu, toplantı salonunda partililerle bir araya geldi. Bakan Prof. Dr. Nabi Avcı ile Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Yurdunuseven, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar’a yapılan yatırım ve hizmetlerden bahseden Yurdunuseven, yatırımların her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.
 
TALEPLERİMİZİ BAKANIMIZA İLETTİK
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’ya taleplerin yer aldığı klasörü takdim eden İl Başkanı Yurdunuseven, “2002 yılından itibaren şehrimize yapılan yatırım ve hizmetler artarak devam ediyor. Sağlık’tan eğitime, ulaşımdan bara ve göletlere kadar önemli yatırımlar yapıldı. Özellikle Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu il merkezimizin yanı sıra köy, belde ve ilçelerimizde birçok yatırımı gerçekleştirdi. Şuanda devam eden ve yapılması planlanan birçok proje var. Bu projelerde artarak devam ediyor. Ayrıca Sayın Bakanımız Nabi Avcı beye belediye başkanlarımızın taleplerinin yer aldığı klasörü takdim ettik. Afyonkarahisar’ı tarihi ve kültürel anlamda ne kadar önemli olduğundan bahsettik” dedi.
 
YAPACAK ÇOK İŞİMİZ OLDUĞUNU GÖRDÜK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun daveti üzerine Afyonkarahisar Valiliğinin düzenlediği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı gün içerisinde bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmasının ardından teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Kültür ve Turizm alanında Afyonkarahisar’a yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunulduğunu söyleyen Bakan Avcı şöyle konuştu; “Bu gün özellikle Kültür ve Turizm Bakanlığını ilgilendiren yatırımlarla konusunda yapılanlar, yapılması gerekenler ve yapılmayanları yerinde birçok şeyi görerek bilgi almış olduk. Bizim içinde tazelenme yerine de geçti. İnşallah Afyonkarahisar’ımıza Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak da yapacak çok işim olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Biz görmesek de Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu bizlere her defasında hatırlatıyor. Afyonkarahisar’ı unutmamız mümkün değil. Ama yerinde görünce birçok şey kolay çözülebiliyor. Onunu için ben başta Sayın Bakanımız olmak üzere Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza, meclis üyelerimize, parti yöneticilerimize ve sizlere ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” Bakan Avcı’nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya Bakanlar Avcı ve Eroğlu’nun yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ilçe ve belde başkanları ile teşkilat mensupları katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi