AYZA EĞİTİM VE BODRUM EL ELE..

İlimiz sağlık alanında oldukça başarılı işler yapan Ayza Eğitim Kurumları dost şehir fotoğraf kulüplerini bir araya getirmeye devam ediyor. Sinop Fotoğrafçılar Derneğinden sonra, Barış Manço Etüd Merkezi bu defa da Bodrum(BOFSAD) Fotoğraf Derneği üyelerini misafir etti.
Temel amacı fotoğraf sanatının ayrıntılı ve ince dünyasını tüm meraklılarla birleştirmek ve bütünleştirmek olan bu sanat dalı Tüm Türkiye’de ki Fotoğraf sanatçıları Derneklerini birbirleri ile kaynaştırmak ve tanıştırma etkinliklerinin bu hafta ki sırası Frig Vadisi Fotoğraf Sanatçıları Derneğinindi. İlimiz Turizm ve tanıtma misyonunu üstlenen Derneğin Başkanı Murat Özçelik” Bugün burada misafir ettiğimiz Halikarnas Bodrum Fotoğraf sanatçıları derneği ve üyelerini ağırlamaya çalıştık.3 adet fotoğraf sunumu gerçekleştirdik. Amaç dernekler arası, üyeler arası kaynaşmayı sağlamak” dedi.
AFYON’U GEZ GÖR
 Bodrum Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Hakan Çağlar; ”Yıllardır Afyon içimizde uhde olan bir şehirdi. Hem kalesi, hem de tarihi dokusuyla bizi hep cezbetmişti. Bizde üyelerimizle birlikte bu şehri kardeş derneğimizin ağırlamasıyla yakından tanıma fırsatı bulduk. Esnafıyla, görmeniz gereken bir şehir çağrılarına kayıtsız kalamadık ve bu güzel şehre etkinliğimizle geldik” dedi.
AYZA OLARAK KAPIMIZ AÇIK
Barış Manço Etüt Merkezi Konferans salonunda verilen sunuma oldukça kalabalık bir davetli gurubu ve fotoğraf sanatına gönül vermiş üyeler katıldı. Sunumda hem ilimiz hem de Bodrumu anlatan çok özel çekimler ve konular slayt eşliğinde katılımcılara sunuldu. Ayza Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Demir ise “ Her iki gurubu iki özel yeri bünyemizde misafir etmekten büyük onur duyduk. Sanatın her türlüsüne Ayza olarak kapılarımız 24 saat açık. İlimiz tanıtımının yapıldığı bu etkinlik için bizler bugünde yarında her daim hizmetinizdeyiz” dedi. Sunum sonrası yapılan ikramlar ve üyelerin birbirlerini tanıma sohbetleriyle etkinlik son buldu.
 
 
Editör: Haber Merkezi