Av.KOÇAK, BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ VERDİ

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. M. Niyazi KOÇAK dün akşam Sandıklı Termal Park otelde birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Davete Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL,Sandıklı Belediye Meclis üyeleri,  Sandıklı Ak Parti ilçe başkanı A.MahmutSAYLIK, ilçe yönetim kurulu,ilçe gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu, ilçe kadın kolları ve yönetim kurulu,il genel meclisi üyeleri, Dazkırı ilçe başkanı, Başmakçı ilçe başkanı, Kızılören ilçe başkanı, Hocalar ilçe başkanı ve Belediye Başkanı, Tatarlı belde başkanı ve Belediye başkanı, Hocalar eski belediye başkanı, Kızılören eski ilçe başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

 Yenilen yemeğin ardından sırasıyla ilçe başkanı A. Mahmut Saylık, Belediye başkanı Mustafa Çöl, misafir ilçe başkanları ve belediye başkanları kısa birer konuşma yaparak Koçak' a olan güven ve desteklerini belirttiler.

Kürsüye son olarak aday adayı Koçak çıktı. Koçak tüm misafirle “hoş geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında Ak Parti nin Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğunu, “bu aydınlık geleceğin inşasında yer almak ve hem ülkeme hem de memleketime hizmet etmek için bu yola çıktım. inşallah bu görev bize nasip olursa Ankara da çalmadan girebileceğiniz bir kapınız ve her zaman  memleketine hizmet etmek için çalışan bir kardeşiniz olacağım.” dedi.

Konuşmasına parelel yapıyla mücadele, yeni anayasa çalışmaları ve çözüm sürecinin önemine  değinen devam eden Koçak, sözlerini davetine katılamayan ancak arayarak destek ve iyi dileklerini ileten çevre ilçe ve belde teşkilatlarına da teşekkür ederek sonlandırdı.



Editör: Haber Merkezi