ATATÜRK İLKOKULU'NDAN REKOR BAĞIŞ
Atatürk İlkokulu öğrencileri, engelli bireyleri hayata bağlayan Mavi Kapak Toplama Kampanyası'na rekor düzeyde bağışla destek verdi.
Yaklaşık 300 kilogram kapak toplayan Atatürk İlkokulu, 250 kilogram bağışla uzun süredir rekoru elinde bulunduran Yakaseneklileri geçti.
Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan Kapak Toplama Kampanyası, engelli bireylerin umudu olmaya devam ediyor. Kampanyaya destek bu kez Atatürk İlkokulu'ndan geldi ve topladıkları kapaklar tekerlekli sandalye bekleyen engellilerin umutlarını yeşertti.
Okulun öğretmen, öğrenci ve velileri büyük bir özveriyle topladıkları yaklaşık 300 kilogram kapakla yeni bir rekora imza attı. Atatürk İlkokulu bu bağışla, 2012 Eylül ayında 250 kilogram kapak bağışıyla uzun süredir rekoru elinde bulunduran Yakaseneklileri de geride bıraktı.
BAŞKAN ÇOBAN TEBRİK ETTİ
300 kilgoram kapak, Atatürk İlkokulu Müdürü Eşref Balcı, Müdür Yardımcısı Abdullah Tetik, sınıf öğretmenleri; Bekir Keskin ve Mustafa Civan ve öğenciler tarafından Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa Birimi'ne teslim edildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da teslim sırasında Beyaz Masa'ya gelerek, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Bir engelli vatandaşı daha hayata bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ilimizdeki tüm okulları kampanyaya destek vermeye davet etti.
Editör: Haber Merkezi