Aşlık: "Kongrelere Tek İsimle Girmek İstiyoruz”
Ak Parti Afyonkarahisar, 52. İl Danışma Meclisi genel kurul öncesi toplantısını yaptı.
 Aşlık: "Kongrelere tek isimle girmek istiyoruz” AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 5. Olağan Kongre öncesinde partilileri uyararak, "Türkiye genelindeki kongrelere tek isimle girmek istiyoruz. Kimse kulis yapmasın.
Her ilçede bu görevi daha iyi yapacak kim varsa bunun gayretinde olalım ama hiçbir arkadaşımızı karalamadan" dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın 52. İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, şunları söyledi: "Afyonkarahisar'daki 5 milletvekilini de AK Parti'nin almasını istiyoruz. Bunu yapabiliriz.
AK Parti olarak iyi çalışır, gayret sarf edersek kendimizle değil,Türkiye'yi engelleyenlerle mücadele edersek bunu başarabiliriz.
Bunu yaparken de kayırma değil, AK Parti'yi en iyi temsil edecek kişileri seçmek için bütün istişareleri yapacağız. Kim daha iyi temsil kabiliyetine sahip, kim daha iyi koşturabilir bunun gayreti içinde olacağız.
Gerçek anlamda istişare yapılmışsa yanılma minimize olur. Onun için prensibimiz bu. Kimse kulis yapmasın. Her ilçede bu görevi daha iyi yapacak kim varsa bunun gayretinde olalım ama hiçbir arkadaşımızı karalamadan.
2015 seçimlerinde Afyonkarahisar'da 5-0 yapabilmemiz adına çok istişareci, eksiklilerini tamamlayan bir teşkilat yapısı ile seçimlere gireceğiz." AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, partide kongre sürecinin başladığını anımsattı: "Bu süreçte tek hedefimiz var; 2015'te anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edebilmek.
Afyonkarahisar'da 3 olan milletvekili sayımızı en az 4'e çıkarmaktır. 5-0 her zaman istediğimiz bir şey. Bu teşkilat çalışırsa bu sonucu da alırız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun". Çevre hizmetleri konusunda Afyonkarahisar'da güzel bir çalışma yürütüldüğünü aktaran Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çevre hizmetleri birliğinin işlevini artırmak için de bir takım çalışma yürütüldüğünü anlattı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanı seçiminin ardından ilk danışma meclisi toplantısını yaptıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından İscehisar, Bolvadin ve İhsaniye'nin AK Parti ilçe başkanlarına plaket takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi