Aslan ve Yaşar, Kamu Denetçiliği Konferansında

Kamu Denetçiliği Kurumu 3. Bölgesel Konferansı  İzmir Hilton Otel’de gerçelkleştirildi. Kamu Denetçisi Av.Zekeriya Aslan ile hemşerisi Yenimahale Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konferansta birlikte oturdu.
Konferansa İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kamu Denetçisi Zekeriya Arslan ve diğer kamu denetçileri, İzmir ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcıları İzmir ve Çevre İllerden Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve diğer Belediye Başkanları, Kamu İdarecileri, Sivil  Toplum Örgütleri temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.
Panelde, Kamu Denetçisi Zekeriya Arslan’ın moderatörlüğünde, Türkiye Belediyeler Birliği Danışmanı E.Vali Zekeriye Şarbak, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TEPAV Şehir Çalışmaları Program Direktörü Emre Koyuncu konuşmalarını yaptı.
Konferansın açılış konuşmalarını İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Kamu Denetçisi Zekeriya Arslan yaptı.
Konferansın birinci oturumunda kurumu tanıtıcı sunum yapıldı. İkinci oturumda “Belediyelerin İşlem ve Eylemlerinde İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı ve Ombudsmanlık” konulu panel düzenlendi.




 
 
Editör: Haber Merkezi