ASLAN: TÜRKMENELİ NEDEN HİÇ HATIRLANMIYOR?
                Komşu ülkelerde ve bölgemizde, özellikle Irak, Suriye ve Filistin de dindaşlarımız ve soydaşlarımız hunharca katledilmekte, çocuklar ve bebekler katledilmektedir. Vatanlarından sürülmekte, çöllerde çoluk çocuk, aç susuz heba edilmektedirler. Çocuklar ve bebekler hastalıktan ve ağır şartlardan vefat etmektedirler.
                Özellikle Türkmen soydaşlarımız çok ağır şartlara maruz bırakılmaktadırlar. Gazze’de katledilen Müslüman kardeşlerimizi hep beraber lanetliyoruz. Nasıl onların problemi hepimizin problemi oluyorsa, Türkmen soydaşlarımızın problemi de hepimizin problemi olmalıdır.
TÜRKMENELİ NEDEN HİÇ HATIRLANMIYOR?
                 Ancak günlerdir bunun böyle olmadığını ve bu konuda da hükümet mensuplarının adaletli davranmadığını üzülerek izliyoruz. Bırakın adaletli davranış sergilemeyi bir yetkiliden Türkmen kardeşlerimizin durumu ile ilgili hiçbir beyanat ben duymadım. Duyan varsa söylesin. Peki, oradaki kardeşlerimiz bizimle aynı kanı taşıyan en uzak ihtimalle amcaoğullarımız değil midir? O zaman oradaki Türkmen kardeşlerimizle sizin derdiniz nedir diye sormak istiyoruz. Sizce de burada bir tuhaflık yok mu?
                Hadi Türkmenleri bir tarafa bırakalım. Ağzınızdan düşürmediğiniz Gazze konusunda iç politika malzemesi duygusal sözler haricinde ne yaptınız? Ne yapıldığı konusunda kamuoyu ile paylaşmakta fayda görüyoruz.
İSRAİLE 124 TON JET YAKITI İHRAÇ ETTİNİZ.
Evet, İsrail’e Mart ve Nisan aylarında ihraç edilen 124 Ton Jet yakıtı ile Müslümanlar bombalanıyor. Yaptığımız ticaret ile kazandırdığımız paralarla aldıkları silah ve malzemelerle Müslümanları katlediyorlar. Çok acı değil mi? Ama bunu kaç kişi biliyor ya da kaç kişiyi ilgilendiriyor. Meydanlar da İsrail’e gönderme yapanların çocuklarının İsrail ile ballı ticaretleri devam etmektedir. Gemicik filolarına her yıl yenisini ekliyorlar.
“İŞID” TERÖR ÖRGÜTÜ NASIL, NE ZAMAN ÇIKTI?
Türkmen kardeşlerimizi katleden terör örgütü kimlerin desteği ile birden çıkıvermiş ve nasıl engellenemez durumda büyümüştür? Bunu milletimiz merak etmektedir.
İşid’e yol veren kafayla, İsrail’e yol veren kafa aynıdır.
BİR “ONE- MİNÜİT” BEKLİYORUZ.
Başbakan eğer gerçekten Gazze yi düşünüyorsa ve İsrail’e meydan okuyorsa bir “one-minüit” daha desin de İsrail Gazzeden çekiliversin. Eğer bunu yapamıyor ise yıllardır övünçle taşıdığı Yahudi Cesaret Ödülünü fırlatıversin.   Onu da yapamıyorsa somut olarak bir şey yapsın ve ticaretimize çeki düzen versin.
Görünen o ki, İslam coğrafyasında Müslümanlar esasında kendi dindaşı olduğunu zannedenlerin hazırladıkları ortam sebebiyle katledilmektedirler. Böyle bir zamanda Petrol Şeyhleri suskundur ve kazançlarından başka bir şey düşünmemektedirler. Hocalar, Hacılar, mürşidi Kamiller suskundurlar. Şimdi sormak gerekmez midir: İslam’da böyle bir şey var mıdır? Sizin derdiniz sadece koltuk ve para mıdır?
AZİZ ASLAN
MHP AFYON İL BAŞKANI
Editör: Haber Merkezi