Aslan ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında Dazkırı, Evciler, Hocalar, Sandıklı, İscehisar, Kızılören ve Başmakçı, ilçelerini ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, MHP Dazkırı ilçe Başkanlığı'nı ziyaretindeİlçe Başkanı Aydın Ekiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Afyonkarahisar'ın her türlü güzel imkana sahip dünyanın en güzel yerine kurulmuş olan bir şehir olduğunun altını çizen Aslan, "Ancak neden eğitimde, sağlıkta, sanayide, ticarette geri kalmışız. İşte MHP iktidar olduğu zaman bunların hepsine çözüm yöntemleri var. Sanayide, ticarette üretimi arttırıp tüketim dengesini koruyarak, vergi adaletini ve maliyet politikalarını ona göre düzenleyerek bu işi hem ülke çapında hem de Afyonkarahisar çapında Allah'ın izni ile düzelteceğiz." dedi.

Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında MHP Evciler İlçe Başkanı Hurşit Çetin, Başmakçı İlçe Başkanı Abdurrahman Semerci, Hocalar İlçe Başkanı Mehmet Turan, Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, İscehisar İlçe Başkanı Seydi Yaman, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Kızılören İlçe Başkanı Süleyman Eser ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Afyonkarahisar ve ülke gündemi hakkında istişarede bulundu.

Ziyaretlerinde gerek partililer gerekse de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aziz Aslan, gösterilen bu teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP'nin sandıktan birinci parti olarak çıkacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi