Aslan:  "99 ruhuyla, emanet oyları geri alacağız"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan, 1999 ruhuyla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Aslan, "Seçimlerde halkımızın teveccühü ile MHP iktidara gelecektir. Diğer partilere giden emanet oylarımızı geri alacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan, yaklaşan genel seçimler öncesinde MHP'nin halkın tüm kesimlerden büyük teveccüh gördüğünü belirtti.

1999 yılı ruhu içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Aslan, "1999 ruhu ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birbirinden değerli aday arkadaşlarımızla gitmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. MHP'nin 99 yılındaki başarısının da üstünde bir seçim başarısı yakalayacağımıza canı gönülden inanıyorum. MHP'nin diğer partilere giden emanet oylarına talip olduğumuz gibi, her MHP'li ülküdaşımızın da bir yeni oy getirmesi ile 7 Haziran Genel Seçimleri'nden tek başımıza iktidar ile çıkacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz" dedi.

Seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarının önemle altını çizen Aslan, "İktidar ortaklığından bu yana değişik sebeplerle diğer partilere teveccüh etmiş vatandaşlarımızın da pişmanlık ifadeleriyle partimize oy vereceklerini sıklıkla müşahede etmekteyiz. İktidar 13 yıldır vatandaşımızı yormuştur. Esasında kendisine çok fazla yorulmuştur. Artık milletimizin ümidi olmaktan çıkmıştır.  Sebepler ne olursa olsun geçmişte hangi parti tercih edilmiş olursa olsun bütün vatandaşlarımızı MHP’ye oy vererek emaneti ehline teslim etmelerini bekliyoruz.  Bunun sonucunda ise Afyonkarahisar’da birinci parti çıkarak, 5 milletvekilliğine talibiz, ancak şartlar ne olursa olsun en az üç milletvekilliği almak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.  

Editör: Haber Merkezi