ARMONİ FM DE GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİ

Armoni fmde bu hafta Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sundugu Afyonda elçi haber bu haftada Yüksel Elçi, Muzaffer Kıymık, Faruk Öğüt, Betül Şen, Muhittin Çekdemir’in  katıldıgı programda;

Bugünün gündemi olan trafik akışı ve güzargahlar değerlendirdi

Güzargah olarak köy kasaba arabalarının park afyonun önünde olan durakta olması trafik arbedesi yaşamasına sebep oluyor.köy arabalarının park afyonun önünden geçmesi halkın söylentisi park afyona peşkeş çekiliyor anlamını kattı.Zaten orası kavşak trafik yoğun birde oraya köy kasaba arabasının geçmesi  trafiği zor duruma soktuğunu düşünüyorum.

Daha önceki yıllarda karayollarının karşısında duraktan geçtiği ve bir nebzede olsa araçlar daha rahat bi şekilde trafik olarak rahattı.Şimdi bu güzargahın değişikliğindeki amaç trafiği rahatlatmak bahanesiydi,şimdi ne oldu trafik rahatladı mı yoksa daha da sıkıntılı daha da problemli oldu dedi.

İkinci bölümde Dumlupınar mah. Muhtarı Mesut Koyun tüm muhtarlar derneği ile ilgili yakında yapılacak olan kongrede adaylığını ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dumlupınar mah. Kendi muhtarlığı döneminde yapılan veya yapılacak olan projeleri anlattı. Dumlupınar mahallesi sakinlerinden oldukça mesaj ve bağlantılarla katılım oldu .Muhtar Mesut Koyun yapılacak kongrenin tüm afyon halkına tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun dedi.

Bizde armoni ailesi olarak tüm muhtarlarımıza kongrenin hayırlı olmasını dileriz.

 

Editör: Haber Merkezi