ARAÇ 2 SAAT KALDIRILMAYINCA OYUN ALANI OLDU
Afyonkarahisar’da aşırı hız yüzünden yoldan çıkarak boş bir araziye uçarak yan yatan araç devrildiği yerden yaklaşık 2 saat kaldırılmayınca çocukların oyun alanı oldu.
Edinilen bilgilere göre kaza, bugün öğlen saatlerinde kent merkezi Ataköy Mahallesi gün Sazak Bulvarı yakınlarında meydana geldi. Aşırı hız yüzünden kaynaklandığı öne sürülen kazada Ataköy Mahallesinden bulvara çıkmak isteyen A.S, İdaresindeki 03 VT 545 plaklı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak, taklalar atıp yol kenarındaki boş bir arazide yat yatmış şekilde durabildi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü çevredekilerin yardımı ile araç içerisinden çıkarılırken A.S.’nin olay yerine gelen 112 Acil Servisin müdahalesine kabul etmediği belirtildi. Kazanın görgü tanığı olduğu iddia edilen bir çocuk ise, kaza sırasından annesi ile otomobilin hızla geldiğini ve önce kaldırıma çarptığını ardından taklalar aratarak boş araziye yan yattığını söyledi.
Kazanın ardından yat yattığı yerden yaklaşık 2 saatt kaldırılamayan ve hurdaya dönün otomobil mahalledeki çocukların bir anda oyun alana olurken, çocuklar otomobilden fırlayan ve yola dağılan parçaları ile oyunlar oynamaya başlarken, otomobilin içerisine de girmeye çalıştılar. Çevre sakinlerinin çocukları uyarması üzerine, çocukların aracın başından ayrıldılar.
 
Editör: Haber Merkezi