Anterörlük Kursu Tamamlandı
 Kursa Belediye'den Büyük Destek
 Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Grassroots C Antrenörlük Kursu tamamlandı.
 A, B ve C Antrenörlük kursları için ilimizi tercih eden Türkiye Futbol Federasyonu, Grassroots C Antrenörlük Kursu Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin yönetiminde tamamlandı.
 Kursun kapanış toplantısında antrenör adayları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.
Kursa ev sahipliği yapan TÜFAD yetkililerini de tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban; "Afyonkarahisar inşallah önümüzdeki dönemde sporun her dalında adından söz ettiren bir il olacak. Bu tür kursların sporun canlanmasına ve en güzel şekilde hayata geçirilmesine çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Kurs süresince eğitimlerini ciddi bir şekilde takip eden kursiyerlerimizi kutluyorum. İnşallah burada edindiğiniz tecrübeler, arkadaşlık ilerleyen yıllarda da en güzel şekilde devam eder" diye konuştu.
  TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ise antrenör adaylarını ilimizde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonun düzenlenmesinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın büyük desteğini gördüklerini söyledi. 
Başkan Çoban'a katkılarından dolayı şükranlarını ileten Mustafa Keser, kursu başarıyla tamamlayan an antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Editör: Haber Merkezi