ANLAMLI PROJEYE BAŞKAN ÇOBAN'DAN DESTEK

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul yöneticileri ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Okul Müdürü İlknur Tutumlu Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarete okul idarecilerinin yanı sıra öğrencilerde katıldı. Küfre karşı 'Ağızlar Kirlenmesin' sloganıyla 'Ailemiz Her Şeyimiz' isimli  projeye imza attıklarını söyleyen Okul Müdürü İlknur Tutumlu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a proje hakkında bilgi verdi.

 

Proje kapsamında okul yetkilileri öğrencilere yönelik eğitim çeşitli eğitim programları düzenlediklerini aktaran Müdür İlknur Tutumlu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak  toplumun ve öğrencilerin ailenin önemi hakkındaki farkındalık düzeyini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlknur Tutumlu, ailenin önemini bilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla uygulamaya konulan projenin toplumun ve öğrencilerin kötü sözlerden, küfürlerden arınmasına ve dilin korunmasına katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.

 

         Böylesi sosyal bir projeyi hayata geçirmelerinden dolayı Zübeyde Hanım Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Okul İdarecilerini tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban ise küfürün milletimizin değerleriyle asla uyuşmadığın belirterek  ahlaki değerlerle donatılmış nesiller yetiştirmek amacıyla uygulamaya geçen projenin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi