ANKARA’DAKİ AFYONKARAHİSARLILAR’DAN YÖK GENEL SEKRETERİ’NE ZİYARET

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri hemşehrimiz Süleyman Necati Akçeşme’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Akçeşme’nin makamında gerçekleşen ziyarette dernek genel başkanı Mehmet Ali ÖZERKAN, genel başkan yardımcısı İsmail AYDINKAŞ, genel sayman Fatih GÜLKAYA, üyeler Samet KARPUZ ve Salih ÜNVER’dehazır bulundu.

Tanışma ve karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyarette Akçeşme’ye Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin de kurucu üyesi olduğu Egem Platformu bünyesinde organize edilen ve bu sene sekizincisi düzenlenecek olan “Ege İlleri Tanıtım Fuarı” davetiyesi takdim edildi. 12-15 Kasım 2015 tarihleri arası Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Fuarı’na katılacağını belirten Akçeşme’ye dernek genel başkanı Mehmet Ali Özerkan tarafından dernek rozeti de takıldı.

Akçeşme, ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, derneğin tüm faaliyetlerinde yanlarında olduğunu belirtti ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledikten sonra ziyaret sonlandırıldı. 
Editör: Haber Merkezi