ANKARA’DAKİ AFYONKARAHİSARLILAR’DAN ÖZKAYA’YA ZİYARET

Ankara’da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu Afyonkarahisar Milletvekilleri Mehmet PARSAK ve Ali ÖZKAYA’YA hayırlı olsunziyaretinde bulundu. TBMM’de gerçekleşen ziyarette dernek genel başkanı Mehmet Ali ÖZERKAN, genel başkan yardımcısı İsmail AYDINKAŞ, genel sayman Fatih GÜLKAYA, üyeler Samet KARPUZ ve Eren ÖZERKAN’da hazır bulundu. İlk ziyaret MHP Milletvekili Mehmet PARSAK’a gerçekleştirildi. 2009-2015 yılları arası derneğin genel başkanlığı görevinde bulunan PARSAK ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Derneğin kendi yerinin olmaması sorununa da değinen PARSAK derneğin kendine ait bir yer edinebilmesi için tüm çabayı göstereceğini de ifade etti.

Daha sonra AKP Milletvekili Ali ÖZKAYA’nın makamında gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde ÖZKAYA’da ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, derneğin bundan sonraki etkinlik ve faaliyetlerinde yönetim kuruluna başarı temennilerinde bulundu. ÖZKAYA, ayrıca derneğin tüm faaliyetlerinde yanlarında olduğunu belirterek dernek için her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi