Alper Yağcı, Demirkırkan’a cevap verdi:”Koltuk değneği CHP’dir.”

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, “MHP cenahında milletvekilinden, yöneticisine, üyesine kadar akıl tutulması yaşamaktadır” diyen CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’a tepki gösterdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, “MHP cenahında milletvekilinden, yöneticisine, üyesine kadar akıl tutulması yaşamaktadır” diyen CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’a tepki gösterdi.

CHP kendini ne zannediyor

CHP’lilerin sürekli olarak yüzde 60’lık bloktan bahsettiğini söyleyen Yağcı, “MHP’nin kuruluşundan itibaren yeri bellidir. Kafalarında oluşturdukları bloğun abisi olduğunu sanan CHP ancak yüzde 38’lik CHP+HDP bloğunun abisi olabilir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM Başkanlık seçimlerinde MHP’nin dik duruşunu eleştirmesinin akılla bağdaştırılamayacağını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, kafalarında şekillendirdikleri yüzde 60’lık bloğun abisi olduğunu sanan CHP ancak yüzde 38’lik CHP+HDP bloğunun abisinden öteye gidemez” dedi.

AYNAYA BAKMALARINDA FAYDA VAR

CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’ın “MHP cenahında milletvekilinden, yöneticisine, üyesine kadar akıl tutulması yaşanmaktadır” şeklinde beyanat verdiğini ifade eden Yağcı, “CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Demirkırkan akıl tutulmasının MHP’de mi yoksa diğer siyasi partilerde mi olduğunu iyi idrak etmesi gerekiyor. MHP var olduğundan bugüne kadar çizgisini asla değiştirmemiş, yalnızca Türk Milletinin yanında yer almıştır” dedi.

CHP’NİN ADAYINI DESTEKLEMEK ZORUNDA MIYIZ?

TBMM başkanlık seçimlerinde MHP’nin tavrının takdirle karşılandığını ifade eden Yağcı, “MHP’nin tüzüğünde 4. Turda CHP’nin adayını yada en yüksek oy alan muhalefet partisinin adayını destekler diye hüküm yoktur. 2003 yılında dönemin AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrarlanan Siirt seçimlerinde Milletvekili olması akabinde ise Başbakanlık koltuğuna oturmasında kimlerin destek verdiğini bu millet unutmamıştır.

Deniz Baykalı’ın 3 Kasım’da başlayan ve 116 gün süren bu karanlık dönem hakkında hala bir açıklama yapmamış olması milletimizin gözünden kaçmamıştır. Seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni oluşan Meclisi toplaması için Deniz Baykal’ı Dışişleri konutuna çağırdı söylenmişti.

Geçtiğimiz gün ulusal bir kanala çıkan Baykal 2.5 saat süren toplantıda seçimler üzerine müzakere edildiğini ve Erdoğan’ın kendisine “Sizin gibi tecrübeli bir siyasetçiyle görüşmek istedim” dediğini söylemiştir. Acaba CHP’liler oynanan oyunun hala farkında değimlidir” dedi.

MİZAH İSTEYENLER KILIÇDAROĞLU’NU TV’DE İZLİYOR

MHP’nin HDP’yi flu görmesi hakkında Demirkırkan’ın “Mizah konusu oldu” şeklinde beyanatına da cevap veren Yağcı, “PKK’nın Meclisteki siyasi taşeronu olan, Apo denen bebek katilinin izni olmadan adım dahi atamayan, Terör yatağa Kandil’e düzenli olarak giderek talimat alan, binlerce şehidimizin vebalini üzerinde taşıyan HDP’yi tanımamak mizah konusu oluyorsa bu CHP yöneticilerinin ve HDP’nin durumunu en bariz şekilde göstermektedir.

MHP terör bataklığının içine sürüklenmiş hiç kimseye muhatap almadı ve almayacaktır. Asıl mizah Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanıyla yaptığı özel görüşme, KIlıçdaroğlu’nun istemediği halde Baykal’ı TBMM başkan adayı göstermesidir” dedi.

MATEMATİK HESABI CEVABI

Demirkırkan’ın “Sayın Bahçeli’nin ilginç matematik anlayışı tüm partiye sirayet etmiş anlaşılan” şeklindeki açıklamasına da cevap veren Yağcı, “Sayın Genel Başkanımızın yaptığı metamatik hesaplarının sonuçları hep doğruyu göstermektedir.

Ancak CHP’nin bugüne kadar matematikten sınıfı geçtiğine şahit olamadık. Yüzde 60 bloktan sahseden ve 292 milletvekiline hükmettiklerini sanan CHP’nin hangi matematik anlayışıyla böyle bir sonuca vardığını merak ediyoruz. CHP ve HDP’nin blok oyu 212 ediyor. Ancak CHP sürekli olarak 292 milletvekiline hitap ettiklerini düşünüyor. MHP asla bir grubun, bloğun tarafı değildir. Yalnızca Yüce Milletimizin tarafındadır” dedi.

KOLTUK DEĞNEĞİ CHP’DİR

Sağduyulu AKP’lilerden oy alabilecek tek partinin MHP olduğunun altını çizen Yağcı, “Bizi koltuk değneği olmakla suçlayanların kendilerinin nasıl stepne olduklarını daha iyi anlıyoruz. Sağduyulu AKP seçmeninin oy vereceği tek parti MHP’dir. Ancak CHP sürekli olarak MHP’ye saldırarak, kendi acziyetlerini kapatmak için AKP’nin yel değirmenine su taşımaktadır. Bu Donkişotluğa devam ettikçe AKP daha çok duacı olacaktır” dedi.

BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU KİM?

Demirkırkan’ın “Yerel seçimlerde AKP adaylarını yerel yönetimlerden indirelim diye Afyon dahil bir çok ilde CHP’nin oyu fazlasıyla MHP ye kaymadı mı?” şeklindeki açıklamalarını hayretle okuduklarını söyleyan Yağcı, “Yerel seçimlerde merkeze bağlı 6-7 beldede aday dahi bulamayan ve seçimelre girmeyen CHP’nin bu başarısızlığını neredeyse MHP’ye yüklediğini görüyoruz.

Acaba Kemal Demirkırkan aday çıkarmadıkları beldelerde de MHP’yi mi desteklemiştir. CHP’nin çok iddialı olduğunu söyledikleri beldelerde açık ara 3. Olduğunu Afyon halkı görmüştür. Ayrıca MHP’nin baraj sorunu yaşamaması için CHP’nin MHP’yi desteklediğini söylemişler. Yüzde 16.5 oy alan bir partinin nasıl baraj sorunu olduğunu matematiksel olarak bir türlü çözemedik” dedi.

HDP’YE KOL KANAT GERDİLER

CHP’nin baraj sorunu olmaması için asıl HDP’yi desteklediğini söyleyen Yağcı, “CHP’nin yüksek oylar aldığı İstanbul’un ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de HDP’nin nasıl oy aldığını Türkiye görmüştür. Kendi Genel Başkan Yardımcıları daha 1 hafta önce HDP’ye oy verdiğini açıklamıştır. Tüm bunlara rağmen MHP’yi desteklediklerini söylemek abesle iştigaldir. CHP aynı AKP ve HDP gibi milletimizi kandırmaya çalışmaktadır” dedi.

Editör: Haber Merkezi