ALMANYA'NIN İLK TÜRK BAKANINDAN BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARET

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Almanya Ekonomi Konseyi Alman­ Türk Ekonomi ve Çalışma Komisyonu Başkanı, Sosyal İşler, Kadın Aile Sağlık ve Uyumu Eski Bakanı Aygül Özkan’ı makamın da kabul etti.

 

         TOSYÖV İl Temsilcisi İhsan Beşer, Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilcisi Dr.Colin Dürkop, Proje Koordinatörü Cüneyt Örkmez, Proje Yöneticisi Bekir Öncel’in de katıldığı ziyarette Başkan Burhanettin Çoban, konuklarına ilimizin termal turizm, gıda, mermer, kültürel ve sosyal potansiyeli hakkında bilgi verdi.

 

        Ziyarette  Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin çalışmalarından bahsetti. Almanya'nın Hamm Büyükşehir Belediyesi ile olan kardeş şehir ilişkileri ile ilgili de bilgi veren Başkan Çoban, konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

          Almanya Ekonomi Konseyi Alman­ Türk Ekonomi ve Çalışma Komisyonu Başkanı, Sosyal İşler, Kadın Aile Sağlık ve Uyumu Eski Bakanı Aygül Özkan ise Başkan Burhanettin Çoban’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek Afyonkarahisar programı hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi