Ali Çetinkaya kahramanımızdır
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ali Çetinkaya'nın 68'inci ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Köksal, Ali Çetinkaya'nın Afyonkarahisar ve Türkiye'nin kahramanları arasında olduğunu kaydetti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisarlı büyük devlet adamı Ali Çetinkaya'nın ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Köksal, "Ali Çetinkaya, sadece Afyonkarahisar için değil, tüm Türkiye için önemli bir kahramandır. Ayvalık'ta kurtuluş mücadelesi için halkı örgütleyen bir kahramandır. Ali Çetinkaya, Afyonkarahisar Milletvekili olarak bizi en iyi şekilde temsil etmiş bir insandır. Bugünkü siyasilere örnek olacak biçimde, çalmadan, çarpmadan yolsuzluk yapmadan yatırım yapılabileceğini göstermiş, bu konuda örnek olmuş bir insandır" dedi.

TÜM AFYONKARAHİSARLILAR SAHİP ÇIKMALI
Köksal, Afyonkarahisarlıların Ali Çetinkaya'ya sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin sonuna kadar bu milli kahramanımıza sahip çıkmasını istiyoruz. Mesnetsiz, asılsız iddiaları ortaya atanlara halkımızın cevap vermesini bekliyorum. Ali Çetinkaya, işini en iyini yapan bir asker, devlet adamı, siyasetçidir" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi