ALİ BİRDANE “MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM.”

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Ali Birdane Kanal 3 canlı yayında, neden milletvekili aday adayı olduğunu anlattı.

 MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Birdane, ülke meselelerine ve hayatı boyunca duyarlı davrandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerin önünü açtığını söyleyen Birdane, omuzlarına almaya çalıştığın sorumluluğunu bildiğini ifade etti. Milletvekili aday adayı Birdane, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Yaşamım boyunca ülkemdeki gelişmelere ve meselelere duyarlı olarak hareket ettim. Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinde aktif görevlerde bulundum. Hem ticari hayatımda, hem sosyal hayatımda toplumsal meselelere asla kayıtsız kalmadım. Sayın Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan biz gençlerin önünü açmıştır ve bizleri memleketimize ve milletimize hizmet etme yolunda cesaretlendirmiştir. Bende buradan hareketle; doğduğum büyüdüğüm her fırsatta gurur ve onur duyduğum medeniyetlerin başkenti, memleketim Afyonkarahisar'a gençliğimi, heyecanımı, duygularımı, kalbimi, gençliğimi, iş yaşamımda ki bilgi ve birikimimi aktarmak ve Afyonkarahisar'a sabah akşam, gerekirse 7 gün 24 saat, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan hizmet etmek için bölgenin en genç milletvekili olmak için adayım. Omuzlarıma almaya çalıştığım sorumluluğun büyüklüğünün farkındayım. Ancak bize düşen vazife ise sorumluluktan kaçmak değil, aksine bu milletin bir evladı olarak memleketimize onur ve şerefle hizmet etmektir.”

 HİZMETLERE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM

AK Parti mensubu olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Birdane, Afyonkarahisar’a devam eden hizmetlerde katkı sağlamak istediğinin altını çizdi. Milletvekili aday adayı Birdane, “Türkiye'ye Ak Günlerin temelinin atıldığı aziz şehrimize ve tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimize Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde. Memleketimizi daha ileriye taşımak aynı zamanda hemşerilerimi Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek için aday olduğumu tekrar ifade etmek istiyorum. Partimiz bölgemize ve memleketimize bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de en üst seviyede hizmet vermeye devam edecektir. Ben de siyasetin 'genç yüzü' olarak AK Parti mensubu olmaktan ve bu partimle birlikte bu hizmete vesile olmaktan gurur duyuyorum. Adaylık sürecinin sonu ne olursa olsun, İlkelerine ve prensiplerine yürekten inandığım AK Parti çatısı altında bulunmaya, hizmet vermeye ve verilecek görevleri yerine getirmeye hazır olduğumu belirtiyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi