AKUT'tan Vali Güner'e Ziyaret
Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimizde geçtiğimiz aylarda Mehmet B. Uğurluoğlu’nun liderliğinde kurulan Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mehmet B. Uğurluoğlu tarafından Valimiz Hakan Yusuf Güner’e dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verilen ziyarette, Valimiz Hakan Yusuf Güner’in ilgi ve alakaları için teşekkürlerini arz eden Uğurluoğlu, İsrail'in, Filistin'e yaptığı saldırılarda yaralanan ve uçakla kente getirilerek Afyonkarahisar Valiliğince sorunsuz ve en iyi şekilde tedavi altına alınan 29 Gazzeli’yi ziyaret ettiklerini, buradan çok güzel dönüşümler aldıklarını ve Valimiz Hakan Yusuf Güner’den övgüyle bahsettiklerini belirtti. Kendilerinin bu ve bunun gibi programlarda Valimiz Hakan Yusuf Güner’in desteğiyle yer almak istediklerini belirten Uğurluoğlu, Afyonkarahisar için arama ve kurtarma adına yapılacak olan çalışmalarda Valimiz Hakan Yusuf Güner’in emir ve talimatlarına hazır olduklarını belirtti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetin dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner ise AKUT’un ilimizde kurulmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, Afyonkarahisar’da inşallah hiçbir Afet’in ve kazanın yaşanmaması temennisinde bulunarak, oluşacak her türlü olumsuz duruma karşı tedbirli olmanın, her türlü felakete karşı hazırlıklı olmanın ve oluşabilecek zor durumlarda eğitimli ve bilgili kişilerce olaya hakim olmanın ilimize kazandıracağı faydanın sayısız olduğunu ifade etti. AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mehmet B. Uğurluoğlu ve dernek üyelerini yürekten kutladığını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, Valilik olarak AKUT’un çalışmalarına destek olacaklarını söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi