Akülü Sandalye Sahibini Buldu.

“81 İle 81 Sandalye” Projesi Kapsamında Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Katılımıyla Akülü Sandalye Sahibini Buldu.

Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan  "81 ile 81 Akülü Sandalye" Projesi çerçevesinde engelli bir çocuğumuza akülü sandalyesi teslim edildi.

 Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda gerçekleşen akülü sandalye teslim programına Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra Vali Yardımcısı Erhan Günay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, Din Kültür Öğretmenleri Paylaşım Grubu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Betül Deliktaş’ta hazır bulundular.

 

Programda, Din Kültür Öğretmenleri Paylaşım Grubu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Betül Deliktaş “Din Kültürü öğretmenleri olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaya ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Başta bizlere desteklerini esirgemeyen, her türlü yardım ve kolaylığı sağlayan Valimiz Hakan Yusuf Güner’e,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Engelli küçük kardeşimize Akülü sandalyesini teslim etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, “Bu tür projelerin her zaman yanında olacağız” dedi. Bu anlamlı proje ve etkinliklerin sıklıkla devam etmesi temennisinde bulunan Valimiz Güner engelli çocuğumuza “80 Günde Devri Alem” isimli bir de kitap hediye etti.

Editör: Haber Merkezi