AKÜ HASTANESİ PES DEDİRTTİ!

Rektör Mustafa Solak’ın öve öve bitiremediği AKÜ Hastanelerinden şikayetler eksik olmuyor. Hastanede kaptığı mikrop yüzünden 6 aydır yoğun bakımda yatan bir hasta ve bu hastaya refakat eden annenin koridorda sandalye üzerinde sabahlaması tepki çekiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi hastanesinde skandallar bitmek tükenmek bilmiyor. Sürekli şikayetlerin geldiği fakat Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın bölge hastanesi ilan ettiği öve öve bitiremediği bu hastanede mikrop kapan bir hasta ile ona refakat eden annenin durumu vicdanları sızlatıyor. 6 ay önce bu hastanede mikrop kapan ve tedavisine başlanılan şu anda ise yoğun bakımda tedavisi süren 14 yaşımdaki erkek çocuğu M.K.’nın annesinin çaresiz oluşuna büyük üzüntü duyuyor.

Hasta yakınlarının koridorlarda bulunan sandalyelerde sabahladığını, köyden getirdikleri yiyeceklerle öğünlerini geçirdiklerini, fotoğraflarda görüldüğü gibi hastane içinde hijyenik bir ortamın bulunmadığı ifade edildi.

Hastane çalışanları ile bazı doktorların hasta ve hasta yakınlarına sert, kaba davrandıklarını belirten bir hasta akını “Bu hastaneyi hiç kontrol eden yok mu? Mikrop saçılıyor. İnsanca davranış yok. İnsaf..” dedi.

Başhekimi FETÖ’cü
Hasta M.K.’ya refakat eden annesi ise sabahlara kadar koridorda sandalye üzerinde yatarak evladına bakmaya çalışıyor. Hastana ile ilgili şikayetler bununla bitmiyor tabiî ki. Özellikle hastanede görev yapan bazı asistan hekimlerden bıkıp usandıklarını dile getiren vatandaşlar, “Hastanede yatan hastamız ile ilgili bilgi almak için günlerce uğraşıyoruz. Burnundan kıl aldırmayan bu hekimler bize bilgi vermiyor. hasta odaları bakımsız, çarşaf battaniye yerlerde sürünüyor.. Hastane yetkilileri hastaneyi oturdukları koltuktan mı, idare ediyor. Yazık, yazık.. “dediler. 


 
Editör: Haber Merkezi