AKÜ Amerikan Futbolu Takımı, rektör yardımcısını ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Amerikan Futbolu Takımı “Victory Walkers – Zafere Yürüyenler” adına takımın baş antrenörü, AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre Görgülü ve takım kaptanları, 18 Aralık 2014 tarihinde AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M Kemalettin Çonkar’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Yrd. Doç. Dr. Görgülü ve öğrenciler, takımın kuruluşundan itibaren kendilerine vermiş olduğu destek için bir plaketle teşekkürlerini sundular. Ayrıca geçen sene Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Lig müsabakaları sonucunda kazandıkları 3.’lük kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren takım temsilcileri, önümüzdeki sezon hakkında da Prof. Dr. Çonkar’ı bilgilendirdiler.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz yıl elde ettikleri dereceden dolayı ekibi kutlayarak, bu yıl için de kendilerinden başarı söz aldı.

 

Ziyarette Yrd. Doç. Dr. Görgülü’ye takım kaptanları AKÜ İstatistik Bölümü öğrencisi Sercan Cem Bardakçı, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğrencisi Selçuk Yılmaz ile Veteriner Fakültesi öğrencisi Oğuzhan Coşkun eşlik etti.

 

2014-2015 Sezonunun İlk Maçı, 21 Aralık Pazar günü Afyonkarahisar’da

 

AKÜ Amerikan Futbolu Takımı “Victory Walkers – Zafere Yürüyenler” bu sezon mücadele edeceği Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig’de 2014-15 sezonunun ilk maçına evinde çıkacak. 21 Aralık 2014 Pazar günü Afyonkarahisar Atatürk Stadı’nda yapılacak karşılaşma, saat 12.00’de başlayacak. Müsabakada 2013-14 sezonu 1. Lig Şampiyonu Yaşar Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı, Yaşar “Admirals”ı konuk edecek.

Editör: Haber Merkezi